dimecres, 27 de gener del 2016

El KH-7 creu en la victòria

L'equip de José Luis Villanueva es consolida a mitja taula al final de la primera volta

El KH-7 BM Granollers, amb diverses baixes per lesió, va sumar la primera victòria de l'any contra el BM Porriño (31-27) en un partit en què les jugadores de José Luis Villanueva van anar gairebé sempre per davant. La victòria consolida l'equip granollerí a la part mitjana de la taula, ara amb 12 punts.

La granollerina Joana Capdevila lluita per una possessió amb Bárbara Cerqueira (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
El partit va començar amb un ritme esbojarrat que semblava difícil de mantenir –10-8 en 12 minuts–. Cada gol granollerí era replicat pel Porriño, i quan no ho era –aturada d'Andrea de la Torre– les de Villanueva aconseguien ampliar l'avantatge. El KH-7 va arribar a guanyar de tres gols (10-7) però el Porriño, amb un parcial de 0-5 en cinc minuts, va capgirar el marcador abans del minut 20 (10-12). El temps mort demanat per Villanueva va donar resultats i les jugadores granollerines van recuperar el control fins a arribar al descans per davant (17-15).
VIZU I ANDREA AGAFEN RESPONSABILITAT
Durant els primers minuts de la segona part el KH-7 va mantenir l'avantatge constant –dos i tres gols– però el partit es va enrarir després d'unes quantes decisions arbitrals molt protestades. El Porriño va aconseguir empatar el partit (22-22), però les granollerines, amb una Judith Vizuete molt inspirada en atac –màxima golejadora del partit amb 10 gols– i amb Andrea de la Torre molt segura sota els pals –tretze aturades, una de les quals de penal–, van ampliar de nou el marge i el van saber mantenir fins al final controlant el ritme del joc.

Publicat el 25 de gener de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)