dimecres, 27 de gener del 2016

Empat estèril al derbi molletà

Les imprecisions marquen un partit en què tots dos equips acaben amb 10
Xavi Mas

Mollet i Molletenca van empatar a 0 en un derbi intens però amb poques ocasions i menys punteria. Les imprecisions en el joc de combinació, tant d'un cantó com de l'altre, van fer que les úniques ocasions de gol arribessin sempre a pilota aturada. Pol Flores per part del Mollet i Vini per part del Molletenca van resoldre bé les poques vegades que van haver d'intervenir.
Tots dos equips van estar ben posicionats de mig camp cap enrere i això va fer que en la fase de construcció de joc s'esvaís el perill si no hi havia precisió en les últimes passades. Tots dos equips ho van provar amb xuts de lluny i en segones opcions en jugades de pilota aturada. A banda dels xuts des de fora de l'àrea desviats, Pol Flores va haver de refusar un xut de Matito al minut 4, un de falta del mateix Matito al minut 39 i un altre de Brian al 42, mentre el Mollet va crear perill en dos córners seguits al minut 12, un altre al 43 i en un xut de Jandro al 45, just abans que l'àrbitre assenyalés el camí dels vestidors.

El jugador del Mollet Aitor cau al terra i topa amb el jugador del Molletenca, Evans (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
La segona part no va ser gaire millor. Matito va tenir la més clara pel Molletenca al 58 però Pol la va aturar mentre Aitor desaprofitava la més clara del Mollet, al 78, en rematar al lateral de la xarxa una centrada de falta al segon pal.  Els últims minuts van ser molt intensos però, a banda de les expulsions de Navarro al 76 i de Jairo al 78, tampoc hi va haver encert de cara a porteria.

Els protagonistes

Publicat el 25 de gener de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada