dijous, 28 de gener del 2016

El BM La Roca suma una victòria vital contra el Bordils

Els roquerols feia set anys que no guanyaven els gironins, a casa

Després de set anys –dues derrotes i tres empats en cinc temporades no consecutives– va arribar una victòria del BM la Roca contra el Bordils, al pavelló de la Roca. Els de Guillem Estapé van començar amb empenta i van marcar distància. L'efervescència inicial es va esvair a mitjans de la primera meitat i el Bordils ho va aprofitar per capgirar el marcador, però a la segona part els roquerols van ser capaços de recuperar el terreny perdut i acabar sumant una victòria clau en la lluita per la permanència.

Eloy Félez intenta llançar obstaculitzat pel gironí Eduard Nonó (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
La bona sortida del BM la Roca va fer que abans d'arribar al minut 10 els d'Estapé ja guanyessin de quatre gols (6-2) però l'exclusió de Pau va permetre al Bordils apropar-se al marcador. En aquest moment, el porter del Bordils, Jordi Gonzàlez, va agafar protagonisme i, aprofitant algunes errades en atac dels roquerols, els de Pau Campos van arribar al descans per davant (14-16).
REACCIÓ ROQUEROLA AMB ENSURT FINAL
Al començament de la segona meitat el Bordils va mantenir l'avantatge entre els dos i els tres gols fins al minut 10 (19-22) però els gols des de la distància de Jordi Puig i Javi Coba, les aturades de Pau Puget i algun ràpid contraatac culminat per Marc Sànchez –màxim golejador del partit juntament amb el gironí Eduard Nonó– van servir als d'Estapé per capgirar el resultat (25-24). El BM La Roca va saber aturar defensivament Nonó a la segona part i el Bordils va sobreviure gràcies a l'encert d'Esteve Ferrer. A nou minuts del final els d'Estapé guanyaven de quatre (29-25) però el Bordils no es va rendir i, aprofitant les exclusions finals de Capdevila i Salado, van fer aflorar de nou el fantasma d'un empat –resultat de les últimes tres temporades– que al final no els va donar temps d'aconseguir.

Publicat el 25 de gener de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)