dijous, 28 de gener del 2016

Quatre parts, quatre gols

El Granollers de Nico Font va tenir un partit plàcid davant el Ponent; un partit que va acabar amb victòria per 4 gols a 0, curiosament amb un gol a cada un dels períodes. Va ser un partit dominat pels nanos de l'Esport Club però amb algunes aproximacions clares de perill del Ponent, sempre amb en Youssefou i l'Imad com a protagonistes -són els màxims golejadors del seu equip.

En David marca l'1-0 amb un xut creuat (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
El partit va començar amb una ocasió de gol del Ponent sense encert, igual que les dues primeres dels nanos d'en Nico -dos xuts d'en David que van sortir desviats. Però al partit de dissabte, la dita es va complir: a la tercera va anar la vençuda; al minut set l'Esport Club va endur-se una pilota al mig del camp, la jugada va tornar a acabar als peus d'en David, que aquest cop no va fallar. Després d'aquest gol, el primer període va acabar amb una jugada de perill del Ponent -una jugada de córner assajada- que la defensa del Granollers va allunyar i amb un xut d'en Guillem que el porter del Ponent, Albert Tomàs, va refusar a córner.

En Pau rep sol al segon pal just abans de marcar el 2-0 (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
El gol del segon període també es va fer esperar -al minut set, igual que el del primer període- i les ocasions es van alternar. En David va poder repetir diana després d'una passada llarga d'en Pau, però novament l'Albert Tomàs va refusar el seu xut. La pilota li va arribar a en Xavi, però el seu xut va sortir desviat. La següent jugada de perill va ser del Ponent, i la va tenir en Youssefou, que va fer una bona jugada per la banda dreta, imposant la seva forma física, buscant-se un espai per fer un xut que va acabar allunyant la defensa del Granollers amb alguns problemes. Una ocasió per cada equip abans que en Pau, a la sortida d'un córner, marqués el 2 a 0, completament sol al segon pal. Els nois d'en Nico, com qui diu, encara celebraven el gol quan en Pol va haver de refusar un xut de l'Imad, i van tancar el període amb un gran xut de xilena d'en Xavi que l'Albert Tomàs va poder desviar amb la punta dels dits.
DOMINI ABSOLUT I ENSURTS A LA CONTRA
A partir del tercer període el domini del joc dels nois d'en Nico es va accentuar més i les ocasions es van anar succeint, malgrat que només en una hi va haver l'encert. En Xavi va tenir les dues primeres ocasions de gol, una tot just començar -després d'una gran jugada d'en Guillem- que va desviar el porter Albert Tomàs i una segona en què el seu xut va sortir massa alt. I novament a la tercera va anar la vençuda; recuperació al mig del camp, circulació de pilota de cantó a cantó i la pilota li va arribar a en Guillem que va encarar porteria i va marcar de xut creuat. Van ser minuts en què el Ponent tenia problemes per poder sortir de la pròpia àrea i dues noves accions del Granollers van mantenir la dinàmica, amb joc de control i col·lectiu i alguna jugada individual. En tots dos casos l'Arnau en va ser el protagonista però l'Albert Tomàs va evitar el que hauria estat el quart gol. Després de tant domini però, va arribar la rèplica del Ponent amb dues jugades de contraatac ben resoltes per la defensa del Granollers i amb un xut de falta -les tres jugades amb Imad de protagonista- que va aturar en Pol.

En Guillem va marcar el 3-0 (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
En l'últim període, el domini va seguir sent pels nanos d'en Nico, però amb poques ocasions. Una pel Xavi, que va aturar l'Albert Tomàs i la del gol d'en Dani, recollint fora l'àrea un refús defensiu i amb un gran xut en cursa que va superar per dalt el porter del Ponent. L'única jugada de perill d'aquests la va poder salvar en Pau, recuperant posició des del mig del camp quan en Youssefou encarava tot sol la porteria defensada pel Pol.

En Pau frena una jugada d'atac d'en Youssefou (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)

Els protagonistes

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada