dijous, 3 de desembre del 2015

Victòria sense brillar

El Granollers s'imposa al Morell amb un gol olímpic de Didi i una rematada de Zamorano
Eduard Batlles

L'Esport Club Granollers va superar el Morell per 2 gols a 0 en un partit en què cap dels conjunts va saber imposar-se en el joc. El Granollers va sortir més intens i va avançar-se ràpid, però a la segona va ser el Morell qui va tenir minuts de domini i alguna ocasió clara per fer l'empat. Zamorano, des de la frontal de la petita, va sentenciar el matx.
Un gol olímpic de Didi al minut 5 va servir al Granollers per avançar-se en el marcador i respirar tranquil durant pràcticament tota la primera meitat. Els jugadors entrenats per Albert Garcia i Víctor Vera van anar baixant, de mica en mica, la línia de pressió, i en els últims minuts de la primera meitat, el Morell es va acostar amb més perill a la porteria defensada per José Ortega, que va aturar un un contra un just abans del descans.

El jugador del Granollers Ricky agafa de la samarreta el jugador del Morell Prince (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
A la segona, els tarragonins van fer un pas endavant, però totes les jugades acabaven refusades per una defensa molt ben col·locada. Zamorano i Font refusaven moltes centrades de cap, i Suárez tallava un bon grapat de pilotes dins l'àrea. La parella atacant Cano-Bauli va tenir tres ocasions per fer el 2 a 0, però la gana habitual de davanter els va jugar una mala passada. El Morell va tenir les seves millors ocasions entre el minut 70 i el 80. Un xut des de fora l'àrea que va aturar Ortega va ser una de les ocasions més clares del Morell en aquests minuts. El Granollers va tenir opcions al contraatac per fer el 2 a 0, però va ser en un córner quan va arribar la sentència. El central del Morell va refusar la pilota molt malament i l'esfèrica va quedar morta als peus de Zamorano, que va xutar amb força per superar Miki. A la desesperada, el Morell va tenir dues ocasions molt clares des de l'àrea petita, però Saddik les va enviar als núvols.
Amb la victòria, el Granollers se situa tercer i en posicions de play-off d'ascens. El Terrassa serà el proper rival, d'aquí 15 dies al camp del carrer Girona.

Publicat el 30 de novembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)