dijous, 8 d’octubre del 2015

Victòria vital del KH-7

L'equip de José Luis Villanueva remunta a la segona part contra un rival directe

El KH-7 BM Granollers, després de la derrota contra el líder Bera Bera, va tornar a la seva lliga i ho va fer amb una victòria important davant el Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol –a priori un dels rivals directes de les granollerines–, que després de la derrota es manté sense guanyar cap dels cinc partits que ha jugat –n'ha empatat un i ha perdut els altres quatre–. La victòria per 23 a 19 és la segona de l'equip de José Luis Villanueva –la primera va ser a la pista del Canyamelar València– i la primera al Palau d'Esports de Granollers davant gairebé un miler d'aficionats.
El partit va començar amb domini andalús malgrat que, durant la primera meitat, les alternances van ser la tònica del matx. Del 0-2 en contra es va passar al 5-4 a favor del KH-7 gràcies a les recuperacions defensives i els contraatacs de Míriam González –els seus quatre gols van ser així–. Els contraatacs de Míriam eren l'única manera de superar la defensa andalusa i l'obstacle de Sonora Solano sota els pals, que durant la primera part va estar incommensurable 12 aturades–. En atac posicional, però, les de Villanueva van tenir molts problemes per la manca de xut exterior.

Soledad López i Savica Mrkik aturen en falta la granollerina Judith Vizuete (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
L'exclusió de Jèssica Bonilla va permetre a l'equip malagueny posar-se amb una màxima diferència de tres gols (9-12), que va poder mantenir fins a arribar al descans amb dos de marge (12-14).
Parcial de 7-0 per capgirar el partit
Malgrat que el Clínicas Rincón va començar marcant, com havia fet a la primera meitat, la dinàmica del partit va canviar radicalment; les granollerines van augmentar la intensitat defensiva, van ofegar l'atac malagueny i van aconseguir un parcial de 7-0 –tres de Vizu, dos d'Anna Pi, un de Sandra i un d'Anna Rojas– per passar del 12-15 en contra al 19-15 a favor. Les exclusions de Mrkik, Lidia i Alba Vera i el bon nivell defensiu de les de Villanueva van deixar el Clínicas Rincón més de 16 minuts sense marcar. Quan ho van tornar a fer, el Granollers ja manava de quatre gols, diferència que es va mantenir fins al final.

Publicat el 5 d'octubre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)