dijous, 8 d’octubre del 2015

El Mollet millora però repeteix l’empat a 0, a casa

Xavi Mas

El Mollet va sumar el segon empat consecutiu a 0 al municipal Germans Gonzalvo, resultat que li fa perdre el liderat –anava colíder amb l'Horta abans de començar la jornada– i baixar al sisè lloc, a dos punts de l'Horta, nou líder en solitari. L'equip de David Ortiz va jugar millor que la setmana passada contra el Sants i va disposar de més ocasions, però li va mancar encert de cara al gol. L'Escala, en canvi, tan sols va disposar de dos cops de cap en dues faltes laterals i un contraatac en el temps afegit com a úniques aproximacions amb perill.
Després de deu primers minuts de tempteig el Mollet va començar a arribar a l'àrea i a controlar més el joc al mig del camp; la defensa de l'Escala va refusar a córner una centrada de Juancho i en la centrada del córner el porter Blanquera no va blocar la pilota i va permetre un doble xut dels molletans que un garbuix de cames visitants va refusar. Va ser el primer avís, seguit d'un xut de Ranchal, un de Mañosa de falta i un altre de Nacho Abad, tots ells aturats per Blanquera.

Ranchal veu com Robert Negre de l'Escala intercepta una passada dirigida a ell (Fotografia: XAVI MAS)
La primera, i única, ocasió de l'Escala va arribar, passada la mitja hora de joc, en una falta lateral que va pentinar Negre i que Ferrer no va encertar a rematar. Poc després Mañosa va estar a punt de marcar un gol olímpic però la pilota va marxar més enllà del pal dret de la porteria de l'Escala.
Blanquera evita el gol del Mollet
A la segona part el partit es va obrir una mica més, malgrat que l'Escala continuava amb l'aposta per la pilotada llarga buscant Teixidor primer i Jam després. Però el perill més clar va ser per al Mollet, que en va tenir un parell de clares; la primera després que Ranchal es desfés per velocitat del seu defensor, al vèrtex de l'àrea, i centrés a l'àrea petita i obligués el central Ferrer a refusar, i la segona amb un bon xut del mateix Ranchal, de fora l'àrea, que va obligar Blanquera a fer una gran estirada per refusar la pilota a la base del seu pal esquerre. En el temps afegit el molletà Suli va ser expulsat per una entrada per darrere a Jam.

Els protagonistes

Publicat el 5 d'octubre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada