dijous, 8 d’octubre del 2015

El do de l’efectivitat

L'EC Granollers goleja per 0 gols a 4 el Cerdanyola amb dos gols de Cano
Eduard Batlles

Després de set jornades a la Tercera Divisió, l'EC Granollers no sembla un equip novell a la categoria. Els homes entrenats per Albert Garcia van aconseguir aquest diumenge la victòria al camp del Cerdanyola del Vallès per un contundent 0 a 4. Cano, amb dues dianes, Zamorano i Bauli van ser els golejadors d'un Granollers que se situa quart amb 14 punts
El Cerdanyola va dominar el partit en els primers compassos de la primera, va tenir més possessió de la pilota i va disposar de bones ocasions. Una línia defensiva molt ben col·locada i un Ortega molt encertat van evitar el primer dels locals. Tot i el penal fallat per Didi a l'equador de la primera, el Granollers va començar a tenir el control del partit i, si no hagués estat per una aturada providencial de Pociello, el Granollers hauria marxat al descans amb avantatge a l'electrònic.

Didi és objecte d'un penal que ell mateix va fallar, llançant-lo a les mans de Pociello (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
A la represa, els de Garcia van continuar dominant el partit, amb més possessió i trepitjant en més ocasions l'àrea rival. Cano, de cap, al minut 57, va fer el primer aprofitant una bona centrada de Duran des de la dreta. Aquest primer gol no va fer reaccionar el Cerdanyola, que va ser molt més tímid que a la primera. A la sortida d'un córner, i després de tres o quatre rebots, Zamorano va fer el segon; i Cano, només sis minuts després i gràcies a una falta de comunicació entre Barriendos i el porter Pociello, va fer el tercer. El Cerdanyola, més amb cor que cap, va buscar el gol, però un altre cop des de la cantonada, Bauli, de cap, va fer el quart i definitiu gol
"Sabíem que anàvem a un camp on costa molt fer gols i hem estat molt seriosos en tots els aspectes", explica Garcia. En els 90 minuts de diumenge, el Cerdanyola va encaixar els mateixos gols que en les sis primeres jornades de lliga. Una dada que reflecteix l'efectivitat del Granollers en aquest matx.