dimecres, 29 d’abril del 2015

Lliçà de Vall i Caldes empaten en un derbi ensopit

Tota l'acció del partit es concentra als últims minuts de la primera part
Lliçà de Vall i Caldes van empatar a 2 en un partit força ensopit, amb molta pilotada llarga sense concreció i que va localitzar gran part de l’acció als últims cinc minuts de la primera meitat. L’empat apropa el Lliçà a vuit punts de la fase d’ascens –per la derrota del Peña San Pedro, segon– i una mica més el Caldes a la permanència.
El Lliçà es va avançar, de penal, al quart d’hora de joc. Al minut 41 Pol Martí va empatar amb una gran jugada individual –control, barret i volea–, Kirian va marcar el 2-1 tot seguit i el mateix Pol Martí, de vaselina, va fer l’empat a dos, al temps afegit de la primera meitat.

El central del Caldes Quim Ruiz talla acrobàticament una passada del Lliçà de Vall (Fotografia: RAMON FERRANDIS)

Publicat el 27 d'abril de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)