dimecres, 29 d’abril del 2015

El tercer lloc i l'EHF, al sac

El Fraikin BM Granollers recupera el to defensiu i venç el Bada Huesca amb comoditat
El Fraikin BM Granollers ja pot respirar tranquil. Davant el Bada Huesca els de Carlos Viver no només van aconseguir el punt que els faltava per assegurar-se el tercer lloc i la participació europea de la temporada vinent, sinó que ho van fer recuperant el bon joc, la defensa que els ha caracteritzat durant bona part de la temporada i, en certs moments, el joc de cara a la galeria. Els granollerins van encarrilar el partit a la primera meitat i el van sentenciar a la segona amb un parcial de 9-0 demolidor.
El partit va començar equilibrat, amb intercanvi de gols i amb Jose Guilherme de Toledo molt fi en atac i Pejanovic sota els pals. L’intercanvi de gols, en primera instància, va afavorir l’Osca amb avantatges mínims contrarestats per Toledo. La igualtat es va mantenir fins l’empat a 7, moment en què els granollerins van obrir una escletxa al marcador gràcies a un parcial de 4-0 amb dos gols espectaculars de Grundsten i De Toledo.
Els aragonesos, després d’un temps mort, van aconseguir estabilitzar de nou el joc i l’avantatge de quatre gols es va mantenir en arribar al descans (16-12) i durant els primers minuts de la represa. Després d’un altre gol de De Toledo –màxim golejador amb nou gols–, el Huesca es va apropar a tres gols (21-18), tot i que la victòria mai va perillar.

José Guilherme de Toledo, molt inspirat, va ser el màxim golejador del partit (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
PARCIAL DE 9-0
El marge de tres gols es va mantenir pocs minuts, en part perquè el Fraikin, amb una defensa molt intensa, va fondre els ploms del Huesca en atac –va estar tretze minuts sense marcar–, aprofitant-ho per marcar un parcial de 9 a 0 que va acabar de trencar el partit mentre els aragonesos es rendien a l’evident superioritat granollerina.

Publicat el 27 d'abril de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)