dijous, 5 de febrer del 2015

El Llerona remunta i acaba golejant el Súria

Àlex Español -al centre- va fer la passada de l'empat a dos i va marcar el 5 a 2 (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
El Llerona va acabar golejant el Súria per 5 gols a 2 en un partit –marcat pel fort vent durant tot el partit i una pedregada a la primera meitat– en què el Llerona va haver de remuntar un 1-2 advers després d’avançar-se al marcador.
El partit va començar amb un gol de David Cabezuelo, Cabe, però el Súria va aprofitar el vent a favor de la primera meitat per apropar-se a l’àrea, empatar i provocar un penal que els va posar amb avantatge, enmig d’una pedregada. Una gran jugada d’Español va servir perquè Sierra empatés abans del descans i, en la represa, el Llerona va traduir el major domini en tres gols. El millor, el quart, de Sierra de vaselina.

Publicat el 2 de febrer de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)