dijous, 5 de febrer del 2015

El CB Mollet fa bo el primer quart

El Recanvis Gaudí CB Mollet va fer bo el primer quart del partit, en què va agafar una renda d’onze punts, per acabar derrotant el CB Castellar per deu punts de diferència (77-67). Els altres tres períodes van ser anivellats, amb més errades que encerts i amb estirades al marcador per part dels d’Àlex Coma que eren replicades pel Castellar. I quan el Castellar intentava pressionar per rebaixar la diferència el Mollet li ho impedia, controlant força bé el rebot, tant defensiu com ofensiu.
Aquesta victòria situa el Mollet en un grup de quatre equips –One Ceset, Auto Net&Oil Boet-Mataró i Baricentro Barberà i els de Coma– amb onze victòries, just per darrere del líder en solitari, el Netsport-el Masnou, que aquesta setmana va perdre a la pista del One Ceset (73-69). El Masnou, però, té tres victòries de marge respecte a aquest grup de quatre equips on es troba el Recanvis Gaudí CB Mollet.
El Castellar va començar el partit amb encert en els dos primers llançaments –un triple de Roure i un bàsquet sota els taulers d’Ewulu–. Però després va estar més de cinc minuts sense encistellar i el Mollet, amb un parcial de 14-0, va capgirar el marcador i va obrir un marge que ja no va deixar escapar durant la resta del partit. Un triple de Pau Reina va ser l’inici del parcial de 14-0 que va conduir del 2-5 en contra al 16-5 a favor. Tot això en tan sols cinc minuts. Després la diferència es va mantenir fins al 22-11 al final del primer quart.
A l’inici del segon quart el Castellar es va apropar a set punts (26-19) però el temps mort demanat per Coma va trencar la dinàmica, eixamplant el marge fins a un màxim de 15 punts (40-25) a dos minuts per arribar al descans, tot i arribar-hi amb els mateixos onze del primer quart (40-29). A l’inici del tercer quart va ser el Mollet qui va estirar el marcador fins als setze punts de diferència (49-33) però el Castellar va reduir-la una altra vegada a deu per començar un últim quart en què es va reproduir la dinàmica.

Publicat el 2 de febrer de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)