divendres, 23 de gener del 2015

El KH-7 retroba el camí de la victòria a la lliga

Després de debutar la setmana passada a la Copa de la Reina amb una victòria, el KH-7 BM Granollers tornava a la lliga amb l’esperança de redreçar un rumb que havia començat bé –dues victòries en tres partits– però que es va torçar a mesura que van anar caient lesions –set derrotes seguides–. L’equip de José Luis Villanueva va aprofitar l’inèrcia de la victòria de dissabte passat per retrobar les bones sensacions davant un rival directe, el Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol, que abans de començar el partit tenia els mateixos punts. El partit, igualat fins al descans, es va decidir en la represa gràcies sobretot a les 14 aturades d’Andrea de la Torre –10 a la segona– i als 10 gols de Judith Vizuete, Vizu.
El 28-21 final suposa la tercera victòria de la temporada per a les granollerines, enfosquida, però, per la recaiguda en la seva lesió als lligaments creuats de Raquel Ferrés, Kele, en la primera jugada en què va intervenir.

La granollerina Sandra Pérez és agafada de la samarreta per Estefanía Méndez (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
La primera meitat, tot i el 2-0 inicial –Vizu i Hatou de penal–, va ser força anivellada; l’equip malagueny va empatar ràpidament a 2 i abans del primer quart d’hora ja s’havia posat per davant (4-5).  Les aturades de Csilla Benedeknevuit– van ser claus perquè l’equip andalús es mantingués dins del partit i, fins i tot, arribés a guanyar de dos gols (9-11), però les de Villanueva van capgirar el marcador, just abans del descans, amb un parcial de 3-0 que va culminar Míriam Moreno amb un gran gol amb rosca des de l’extrem.
PARCIAL ACUMULAT DE 6-0 QUE OBRE ESCLETXA
La bona dinàmica amb què havia acabat la primera meitat es va mantenir a l’inici de la segona amb un nou parcial de 3-0 –6-0 acumulat–, amb dos gols de Joana i un altre de Vizu –10 en total–. Les granollerines van obrir una escletxa que ja no van deixar tancar i, de mica en mica, amb una defensa més intensa i l’aportació d’Andrea de la Torre –10 aturades, dues de les quals de penal i dues en contraatacs– les granollerines van sentenciar un matx en què l’equip malagueny va fer aigües en defensa i que, en atac, va dependre massa de les accions individuals de Jennifer Gutiérrez.