dilluns, 15 de desembre del 2014

Grundsten, dubte pel derbi

Dimarts el Palau Blaugrana serà l’escenari, a partir de 2/4 de 9 del vespre, de la segona cita de la temporada del clàssic de l’handbol català i estatal: el derbi FC Barcelona-Fraikin BM Granollers. Amb el precedent de la derrota granollerina a la final de la Supercopa Asobal per 32 a 28 encara present, el primer derbi de la temporada a la Lliga Asobal arriba amb tots dos equips encapçalant la classificació; el Barça com a líder invicte i els de Carlos Viver com a segons classificats –posició que podrien perdre en cas de derrota– amb onze victòries, un empat i una derrota en tretze partits.
El gran potencial del Barça els situa com a favorits per la victòria, i més tenint en compte les baixes per lesió de Marc Garcia i Nicklas Grundsten a l’eix de la defensa granollerina. No obstant això, Viver espera “plantar-los cara i lluitar fins al final, que és una cosa que l’equip està demostrant que sap fer”, va afirmar després d’aconseguir la victòria divendres davant el Benidorm.
El Fraikin arribarà al derbi amb un dèficit de descans i amb lesions importants, però moralment al màxim. “L’equip està endollat mentalment però a les cames es comencen a notar els quilòmetres, els cops i la intensitat de tants partits de resultat ajustat”, va admetre el tècnic. La victòria europea de fa una setmana i les victòries a la lliga contra l’Osca i el Benidorm han recarregat la moral de l’equip després de l’ensopegada a Conca. En canvi el Barça de Xavi Pascual, líder indiscutible a la Lliga Asobal, arribarà al partit de dimarts després de la primera ensopegada important en competició europea –derrota contra l’Orlen Wisla Plock de l’extècnic del Fraikin Manolo Cadenas per 34 a 31–. Tot i això, Viver creu que serà molt difícil aconseguir la victòria. “El Barça ha tingut algun problema fora de casa però al Palau Blaugrana, fins que no es demostri el contrari, són invencibles”, va assegurar.
GRUNDSTEN APUNTA A PERDRE’S EL DERBI
La lesió que pateix Nicklas Grundsten des del partit contra l’Sporting Clube de Portugal, que el va obligar a perdre’s el partit de divendres, tot i no ser molt greu, sí que li impedirà jugar el derbi. “Potser podria forçar, però cal plantejar-se si cal”, va admetre Viver. Dimarts Salva Puig, un dels que el substituirà en tasques defensives, espera “plantar cara i gaudir del partit. Al Blaugrana sempre solem fer bons partits”, va afirmar.

Nicklas Grundsten, en la imatge en la final de la Copa Asobal de l'any passat, es pot perdre el derbi de dimarts per lesió
Publicat el 9 de desembre de 2014 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)


0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada