dilluns, 15 de desembre del 2014

El central Álvaro Ferrer, reforç de luxe del BM la Roca

Després d’haver fet la pretemporada amb el BM la Roca i de passar les tres últimes setmanes entrenant-se amb l’equip, el central granollerí Álvaro Ferrer va decidir aquesta setmana tornar a la competició al club roquerol amb el principal objectiu de recuperar la forma perduda després d’un període d’inactivitat a l’espera d’alguna proposta que ja li comença a rondar. L’exjugador del Fraikin BM Granollers, de l’Ademar León, de l’Atlético de Madrid, del Porto i del Hannover va debutar dissabte amb l’equip de Guillem Estapé amb una victòria davant un exequip de Lliga Asobal com l’Academia Octavio, on es va retrobar amb un altre excompany de Granollers: Antonio Corcera.
Al final del partit Ferrer va assegurar que començar guanyant era “la millor manera de debutar”. El central va admetre haver rebut ofertes de fora però creu que encara no està en plena forma: “Per motius laborals m’havia deixat anar una miqueta i necessitava posar el cos a punt. El BM la Roca em va obrir les portes a l’agost, m’han tractat molt bé i, per això, he decidit afegir-me a la competició, per tenir aquell plus de motivació a l’hora d’entrenar”, va explicar.
Álvaro Ferrer a la banqueta del BM la Roca (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
Ferrer s’ha agafat el repte de jugar amb els roquerols, conscient de la diferència existent entre l’handbol professional al qual estava acostumat i aquest, “totalment amateur però igualment exigent. La il•lusió és màxima i de moment m’ho estic passant molt bé perquè el grup és molt jove i és molt amè entrenar amb ells”, va admetre. Espera poder aportar el seu granet de sorra pel que fa a experiència “a un grup que per joventut potser no en té tanta però que hi posa allò que s’hi ha de posar”, va afegir. “Intentaré aportar allò que estigui a les meves mans per ajudar l’equip a madurar el seu joc”, va concloure. El tècnic roquerol, Guillem Estapé, espera d’ell “que ens aporti en atac aquella experiència als moments decisius, quan el marcador està ajustat, i que ajudi a consolidar el nostre sistema defensiu”, va afirmar.

Publicat el 9 de desembre de 2014 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada