dilluns, 29 de gener del 2018

L’Esport Club perd contra el líder amb un xic de mala fortuna

Un rebot cap a pròpia porteria i una inoportuna relliscada, les fonts dels dos gols encaixats
EL 9 NOU

L'Esport Club Granollers tampoc va poder trencar la imbatibilitat del líder, l'Espanyol B –19 victòries i 3 empats en els 22 partits de lliga disputats fins ara– amb qui va perdre per 2 gols a 0 amb un xic de mala fortuna; primer perquè l'1-0 va ser en pròpia porta de Víctor Díaz i després, perquè el 2-0 va arribar després que una inoportuna relliscada del lateral Carles Mur deixés completament sol Adrià Giner per marcar. La nota positiva del partit va ser el debut d'un dels últims fitxatges de l'equip, Martí Soler, que va sortir en l'onze inicial.
DUES OCASIONS
Els de José Solivelles van deixar-se dominar durant la primera part però l'Espanyol només va crear dues ocasions clares de perill, la que va suposar l'1-0 –centrada des de la dreta de Pipa que va desviar el central Víctor Díaz amb el pit cap a la pròpia porteria– i una segona amb un remat que va anar fora mentre que per l'Esport Club Kilian en va tenir una que va anar fora. La segona part va començar amb el desafortunat 2-0 i uns minuts de desconcert que es van esvair cap al minut 65 en què els granollerins van començar a dominar i a crear ocasions de gol. La més clara la va tenir Samu però va ser lent en l'execució i un defensor va allunyar la pilota abans del seu remat. Joel Brey en va tenir una altra però el seu xut va sortir un xic desviat.
D'altra banda el ja exjugador de l'Esport Club, Enric Pi, a qui el club va donar la baixa aquesta setmana, s'ha compromès amb l'Unió Esportiva Sant Julià d'Andorra.

Els protagonistes

La junta explica els motius de les últimes baixes a la plantilla en la presentació dels nous jugadors

Divendres l'Esport Club Granollers va presentar els tres darrers fitxatges: Martí Soler –a l'esquerra de la imatge–, Kilian Villaverde –al centre– i Narcís Barrera –a la dreta–. Al final de la presentació el president Xavier Abolafio va desmentir els rumors que apuntaven a la seva dimissió. "Això es diu cada any però seguim aquí treballant per salvar l'equip", va dir. El directiu Jordi Codina va explicar el perquè d'algunes baixes. "Des de l'arribada d'en Dani Rizaldos, hem intentat reequilibrar una plantilla que patia un gran desequilibri tècnic i un important desequilibri econòmic", va dir. "Hi havia jugadors que portaven anys dins del club trencant-s'hi les banyes amb un sou ajustat, que és el que podia pagar el club, i jugadors que van arribar amb l'empresa Flashforward –representant de jugadors amb un acord amb el club– que gairebé doblaven el sou, amb un rendiment baix. Hi havia una mala maror dins del vestidor que estem intentant pal·liar", va afegir.

Fotografia: RAMON FERRANDIS
Publicat el 22 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada