dimecres, 29 de gener del 2020

Monòleg de resultat massa curt

L'Esport Club derrota el Banyoles i torna a situar-se en zona de 'play-off' d'ascens
Xavi Mas

Dos gols dels dos davanters de referència –Albert Ruiz i Muñi–, en dues jugades per la banda dreta –Darbra i Garzón– van marcar la diferència a favor de l'Esport Club Granollers en un partit, davant el Banyoles, en què el millor va ser el resultat i tornar a la zona de play-off d'ascens.
El partit va ser més monòleg –de l'Esport Club– que diàleg, però sense precisió a l'hora de buscar l'última passada o la porteria de Bartrina. Capítol a banda té l'àrbitre del partit, que va marcar un llistó molt alt ensenyant-li targeta groga a Ñito al minut 3, per una falta qualsevol al mig del camp, i perdonant una i altra vegada les faltes de Marc Bech –sobretot– sobre el far del joc granollerí, Ricky Alcántara, que va recuperar la titularitat, o de qualsevol dels seus companys sobre Darbra o Albert Ruiz, per posar algun exemple. Bech no hauria d'haver acabat la primera meitat i va arribar als 82 minuts -quan va ser substituït- immaculat.

Ricky disputa una pilota al mig del camp. El capità de l'Esport Club va controlar el ritme del partit a la perfecció (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
L'Esport Club va ser l'amo i senyor de la pilota sense que el Banyoles li volgués pas discutir. Ricky, Morales, i en menor proporció, Ñito, dirigien i distribuïen el joc ofensiu de l'equip, que buscava les bandes perquè Darbra o Garzón la fessin arribar a l'àrea. Les centrades, però, sempre van anar a mans de Bartrina. Curiosament, l'ocasió més perillosa va ser pel Banyoles, que en una contra va estar a punt de marcar. Quan tot indicava arribar al descans amb l'empat a 0 inicial, una paret Morales-Darbra, i una genialitat d'aquest per la dreta fins a guanyar la línia de fons li va permetre fer la passada enrere perquè Ruiz marqués a plaer.
Els de José Solivelles van mantenir la batuta tot i algun ensurt per part del Banyoles a la contra –minuts 56 i 76– o a pilota aturada –minut 50–. Amb el cansament l'equip va fer un passet enrere, mantenint el control i buscant més pilota llarga, tot sense èxit. Quan tot feia pensar en l'1-0 final, una bona jugada de Garzón per la dreta va acabar amb una centrada i rematada de Muñi, dins l'àrea petita, per fer el 2-0 sense que quedés temps per res més.

Els protagonistes

Publicat el 27 de gener de 2020 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada