dijous, 10 d’octubre del 2019

El Palautordera remunta i se situa com a líder en solitari

L'equip de Carles Segura suma tres victòries en tres partits

El Palautordera va endur-se un partit molt equilibrat davant el Món Femení Terrassa (2-1), remuntant el gol inicial visitant i, de retruc, se situa com a líder en solitari gràcies a les ensopegades de la resta de rivals, que estaven amb dues victòries.
Les de Carles Segura van fer pressió als primers minuts i no es van deixar sorprendre pel 3-4-3 de les visitants, que malgrat això es van avançar al marcador després d'una pèrdua en zona de construcció palauenca. Just minuts abans Anna Subirana havia tingut un un contra un que li va aturar Piñol.

Anna Subirana, autora del primer gol, i Anna Otero, disputen una pilota a Carla Ventura en el partit de diumenge (Fotografia: A.S.)
Als primers minuts de la represa les de Segura ho van passar malament i van patir algun ensurt a la contra. Van endarrerir posicions i va aprofitar un contraatac per empatar amb un gol de Subirana, que va aprofitar un refús de Piñol. El partit es va obrir, amb ocasions a banda i banda, i va ser el Palautordera, amb un córner assajat, que va marcar gràcies a Alba Román. Als últims minuts, ben posicionades, van aguantar el resultat.

Publicat el 7 d'octubre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)