divendres, 11 d’octubre del 2019

El CB Granollers s’estrena a casa amb victòria

Els de Ricard Ventura dominen el marcador durant tot el partit

Treballada i merescuda primera victòria del CB Granollers 1-Blockchain BCN (67-62) davant un dels rivals potents de la categoria, el Coalci CB Sant Josep de Badalona. Treballada perquè els de Ricard Ventura no la van tenir assegurada fins als últims minuts, i merescuda perquè, a excepció del 50-51, sempre van anar al davant al marcador.
Els granollerins van començar amb un parcial de 5-0 de sortida, amb un triple de Guillermo Baltà, en un primer quart de domini granollerí –basat en bones defenses– malgrat que les errades van impedir que els de Ventura aconseguissin grans diferències. Aquesta bona defensa, molt intensa, alternant individual i zonal, va mantenir-se a l'inici del segon quart. Fruit d'això els granollerins van ampliar el marge fins als 14 punts (33-19), però el Sant Josep va reaccionar i va apropar-se fins els vuit del descans.

El pivot del Granollers Albert Griso -autor de 17 punts- llença a cistella (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
Al tercer quart el Granollers va cometre més errades i el Sant Josep es va anar apropant al marcador, fins a capgirar-lo a l'inici del darrer quart amb un triple de Rodríguez (50-51). Un parcial de 9-0 dels de Ventura va donar aire i marge per la victòria.

Publicat el 7 d'octubre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)