divendres, 24 de maig del 2019

L’Esport Club acaba desè

José Solivelles fa debutar el xinès Han Chen en la victòria contra la Fundació Esportiva Grama
EL 9 NOU

L'Esport Club Granollers va tancar la temporada amb el que millor han sabut fer els de José Solivelles: guanyant a domicili. Els granollerins, amb gols de Víctor Díaz i Oriol Molins, es van imposar per 1 gol a 2 al camp de la Fundació Esportiva Grama, un equip que fa setmanes va perdre la categoria.
Aquesta victòria a domicili, doncs, referma la condició de segon millor equip fora de casa dels de Solivelles 11 victòries, 4 empats i 5 derrotes–, només superats per l'Hospitalet, que n'ha guanyat 12. Al final, l'equip granollerí ha acabat en la desena posició, amb 61 punts –16 victòries, 13 empats i 11 derrotes–, a dos punts del sisè classificat –l'Europa– i a 11 del seu immediat perseguidor, el Cerdanyola del Vallès.
El partit entre tots dos equips era totalment intranscendent pel que fa a la classificació, i això es va poder observar durant el partit, amb molta menys tensió que en un partit en què encara hi ha coses en joc. Tot i això, van ser els de José Solivelles els qui van dominar més i, de fet, això es va veure beneficiat pel gol matiner de Víctor Díaz, que va rematar de cap una centrada des de la cantonada de Pau Darbra. El gol no va servir per esperonar l'equip local, que va seguir a remolc d'un Esport Club que dominava més la pilota tot i tenir certs dubtes defensius en les arribades de la Grama que no va saber aprofitar.

Marc Pluvins, de l'EC Granollers, en una acció del partit disputat aquest diumenge a Santa Coloma de Gramenet (Fotografia: PEDRO GONZÁLEZ)
Amb aquest dibuix no semblava que pogués arribar l'empat, que va arribar en una gran jugada individual d'Isaac Padilla, que va aconseguir internar-se dins l'àrea granollerina i engaltar un fort xut a l'escaire al qual Sergio Fernández no va poder arribar. Després de l'empat, però, més domini granollerí i un parell de bones ocasions per avançar-se de nou al marcador, totes dues d'Oriol Molins, sense fortuna; en la primera, el seu xut va sortir desviat per poc, i en la segona, la seva rematada de cap va sortir fregant el travesser.
Amb l'empat es va arribar al descans, i tal com havia succeït a la primera, tot just començar la segona part l'Esport Club Granollers va tornar a marcar; Oriol Molins va recollir una bona assistència a l'espai de Pau Darbra i, aquest cop sí, el seu xut va anar al fons de la porteria. Els de Solivelles van continuar dominant i van saber gestionar bé el temps, tot i que la Grama va tenir dues ocasions per empatar, a peus de Padilla i de Lucas Álvarez.
En aquest partit Solivelles va fer debutar Han Chen –arribat durant el mercat d'hivern–, que va sortir en l'onze inicial.


Publicat el 20 de maig de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada