dissabte, 25 de maig del 2019

Enhorabona, CAMPIONS

Ara ja es pot dir. CAMPIONS!!!!


L'aleví A del CE Llerona ha fet una temporada excel·lent i s'ha proclamat campió de lliga a una jornada del final.
Un títol totalment merescut, aconseguit amb humilitat però amb grans dosis de competitivitat, perquè malgrat la superioritat demostrada en la gran majoria dels partits, heu demostrat també una cohesió i una progressió com a grup humà que és, sens dubte, l'objectiu de qualsevol equip i que de ben segur farà que en Jordi i l'Héctor se sentin orgullosos de la feina feta. Fer-ho com a campions, doncs, és un gran premi.
La Penya Blanc-i-Blava de la Roca no us ho ha posat gens fàcil. Recordeu que va ser l'únic equip que us va aconseguir vèncer. I això també és un aspecte a destacar, perquè us ha obligat a mantenir el nivell d'exigència fins el final i ho heu aconseguit amb escreix.
Una sola derrota i 28 victòries. 299 gols marcats -ara no us baralleu la propera setmana per veure qui marca el 300, eh!!- i només 22 rebuts. En Joel, que durant moltes estones semblava que no hi fos, i tant que hi era! Ell ha estat una de les claus dels pocs gols encaixats, així com la seguretat defensiva, i protagonista de la filosofia de joc de l'equip, sortint sempre amb la pilota controlada des del darrere. En Pol, en Pau i en "Ruchi" són una autèntica assegurança al centre de la defensa, amb en Sergi i en Xavi sempre atents per donar ajudes i sortida a la pilota. En David i l'Arnau, uns cracks al mig del camp, uns mestres en el control, la direcció i la visió de joc, i en Roger, en Cesc i en Jonay, sempre amb la canya a punt.
Però és que tots heu fet una mica de tot. En Jordi us ha donat diferents papers durant la temporada i tots us heu sabut adaptar i respondre a la perfecció, sempre exigint-vos el màxim malgrat que els partits estiguessin clarament decidits. Ho heu fet bé, i us ho heu passat millor. I això és el que us ha de fer sentir més satisfets.
La celebració d'avui és ben merescuda!

ENHORABONA NOIS!!!


0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada