divendres, 12 d’abril del 2019

Empat ‘in extremis’, i gràcies

L'Esport Club reacciona tard i salva un punt, a casa, contra el penúltim classificat
EL 9 NOU

L'Esport Club Granollers continua perdent a casa el que guanya a domicili. Els de José Solivelles van empatar, per tercer partit consecutiu, a casa, després de guanyar als camps del Figueres i del San Cristóbal. A més, ho va fer contra el penúltim classificat, el Santboià (1-1), el mateix resultat que va aconseguir fa dues jornades contra el líder Prat o en fa quatre contra el cuer, el Martinenc.
Aquest empat allunya de nou els de Solivelles a set punts de la zona de play-off d'ascens que marca l'Horta, que ara té 63 punts –va guanyar al camp del Santfeliuenc (0-1) pels 56 que té l'Esport Club.
Els de Solivelles van començar amb empenta, buscant les incursions de Guillem Pujol per la banda esquerra i les centrades buscant la rematada d'Albert Ruiz, referent ofensiu. Però el Santboià també s'apropava a dominis granollerins i, en una d'aquestes aproximacions, va treure'n una falta al vèrtex de l'àrea que va executar impecablement Alfonso Castellano eludint l'estirada del porter granollerí.
El gol va suposar un cop per a un Esport Club que no va trobar mai la manera d'arribar amb perill a l'àrea visitant, amb una única ocasió de gol a peus de Raúl Torres. El Santboià va passar a dominar el partit i tan sols li va mancar precisió per arribar a l'àrea de Sergio, que va veure com un xut de Kilian Honorato s'escapava per ben poc de suposar el segon –va sortir fregant el pal.

El capità de l'Esport Club Granollers, Raúl Torres, va disposar de l'única ocasió de gol clara dels de José Solivelles a la primera meitat (Fotografia: TONI TORRILLAS)
A la segona part el dibuix va començar a canviar, però va ser un canvi lent i progressiu amb arribades tímides mentre el Santboià tornava a disposar d'alguna ocasió per eixamplar el marcador sense encert. De mica en mica va anar reculant i l'entrada de Xavi Civil i Haochen Wang van suposar un nou impuls ofensiu de l'Esport Club. Precisament un minut després de l'entrada del xinès va arribar el gol de l'empat, amb una assistència d'aquest cap a Sergi Pastells, que, com si fos un davanter centre, no va perdonar davant Espinet. D'aquí fins al final l'Esport Club va posar setge a la porteria rival, però sense encert.


Publicat el 8 d'abril de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada