dijous, 27 de setembre del 2018

El KH-7 va de més a menys

El Porriño es recupera a la segona part i li capgira el marcador a les de Robert Cuesta

El KH-7 BM Granollers continua sense conèixer la victòria a domicili després de perdre a la pista del Godoy Maceira BM Porriño per dos gols de diferència, 31 a 29. Les jugadores de Robert Cuesta van començar molt bé el partit, amb molt encert en atac i dominant el marcador durant tota la primera meitat. A la segona, però, l'expulsió de Kaba Gassama al minut 40 va suposar un problema per a les de Cuesta, que, a més, van veure com l'eficàcia sota els pals d'Ayelen –exjugadora del KH-7– i la direcció de Cecilia Cacheda permetien a l'equip gallec capgirar les tornes i acabar enduent-se la victòria.
L'intercanvi inicial de gols, favorable al Porriño es va transformar de mica en mica en domini de les granollerines gràcies a l'encert en atac de Judith Vizuete, Lora Sarandeva, Kaba Gassama i Ona Vegué. De l'empat a 2 del minut quatre es va passar al màxim avantatge granollerí del partit (4-8), que va arribar al minut 10.

L'extrem esquerra del KH-7 BM Granollers Ona Vegué en una acció de contraatac del partit de dissabte (Fotografia: BM PORRIÑO)
Les de Cuesta van mantenir les distàncies, amb algun moment d'aproximació del Porriño respost immediatament per una Judith Vizuete, que va aconseguir sis dels seus nou gols abans del descans. D'aquesta manera el KH-7 va aconseguir arribar al descans amb dos gols d'avantatge (14-16) amb el Porriño recuperant terreny gràcies a la catalana Sara Gil.
En la represa, i en només cinc minuts, el Porriño va aconseguir equilibrar el marcador. Les exclusions de Gassama –tres de seguides en només vuit minuts– i Mireia Torras van ajudar l'equip gallec a recuperar-se i capgirar el marcador. Després les granollerines van trobar en la portera Ayelen Rosalez un mur difícil de superar mentre Cecilia Cacheda desequilibrava en atac. El canvi de Cuesta a defensa mixta sobre Cacheda va frenar el cop però no va servir per recuperar distàncies.

Publicat el 24 de setembre de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)