dijous, 27 de setembre del 2018

Contundent derrota en el debut de l’Avannuvo BM La Roca

Eudald Clascà

L'Avannuvo BM La Roca va encetar amb mal peu la nova temporada a la Primera Divisió Estatal. El conjunt roquerol no va fer el seu millor partit, i va caure 21-30  davant el Joventut Handbol Mataró, equip que només hi havia guanyat una vegada, ja fa 14 temporades.
L'equip local va començar dominant el partit amb un parcial d'inici de 3-2, tot i que ràpidament els visitants, amb un parcial de 0-4, es van posar per davant en el marcador. Una excel·lent aportació de la porteria maresmenca provocava que li costés molt marcar gols als locals. Al descans la diferència va arribar fins als set gols (9-16). A la represa, es va seguir la mateixa tònica; el BM La Roca no podia superar la defensa del Mataró, i això ho aprofitava l'equip visitant per eixamplar diferències amb ràpides transicions. Al minut 50, va arribar el màxim desavantatge per als roquerols (13-26). En els últims minuts, els roquerols van retallar les distàncies fins al 21-30 final.
D'altra banda, el partit que havia de jugar el KH-7 BM Granollers a la pista de La Salle Bonanova va quedar ajornat a causa l'accident de dilluns en què va perdre la vida Martí Batallé –convocat per primera vegada– i en què va quedar ferit Pau Navarro, integrant de l'equip.

Publicat el 24 de setembre de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)