dissabte, 14 d’abril del 2018

La lògica doblega la resistència inicial

L'Aleví A del CF Les Franqueses tenia una nova oportunitat de mantenir-se líder al camp del cuer, el CE Bigues, i no la va desaprofitar. Els locals van resistir en un bonic cos a cos durant els primers deu minuts però després es van anar fonent a mesura que anaven caient gols.
Al minut 2, després d'haver-ho intentat en la jugada anterior -xut creuat- l'Àlex va aconseguir el 0-1 que el Bigues va respondre amb un gol de falta de l'Aleix dos minuts després. L'Ibra, prenent-li la pilota al porter Oriol, va marcar l'1-2 a porta buida -tot i que l'Oriol el va intentar aturar agafant-lo de la samarreta- i, novament acte seguit, en una jugada mal defensada, en Fassoun va poder aturar per dues vegades els xuts del Bigues però ja no va poder-ho fer en la tercera; en Sergi, dins l'àrea va posar la punta de la bota i el porter de les Franqueses ja no hi va arribar. Havien passat set minuts i al partit, que estava descontrolat -pels interssos de l'equip que entrena en Diego- ja s'hi havien vist quatre gols. Al minut 10 l'Ibra va marcar el 2-3 i just després el Bigues hagués pogut empatar, però en Fassoun va aturar el xut de l'Aleix. I com sol passar -i se sol dir-, qui perdona, perd. L'Íker va rebre una pilota molt centrada, al límit de la frontal, i va fer un gran xut que l'Oriol, tot i tocar, no va poder aturar. En la jugada següent, després de recuperar la pilota, les Franqueses en va treure una falta a tres quarts de camp contrari; l'Ibra va veure en Pau completament desmarcat a la banda dreta, la va treure en curt cap a ell i aquest va fer un bon xut creuat que va suposar el 2-5 amb què va acabar el primer quart.

En Miki no arriba a rematar de cap una centrada lateral (Fotografia: ESTHER MAS)
Només començar el segon quart l'Oriol va aturar-li un xut a l'Ibra i en Fassoun en va haver de refusar dos d'Aleix i Sergi en la mateixa jugada, abans que l'Èric refusés a córner l'últim remat del Sergi. Però després els nois de les Franqueses van saber baixar el ritme, controlar més la pilota i convertir el partit en un atac i gol. Fruit d'això van arribar el 2-6 -xut de falta de l'Ibra-, el 2-7 -falta lateral que en Bruga centra a l'àrea i que l'Ibra i en José deixen passar perquè li arribi a en Miki, sol al segon pal-, el 2-8 -xut d'Íker- i el 2-9 -l'Oriol no va blocar bé una centrada lateral de l'Ibra i en Bruga, molt atent, no va desaprofitar el regal-. I així, amb un clar 2 a 9, es va arribar al descans.
EN FASSOUN CONFIRMA UNA ACTUACIÓ DESTACABLE
Que en Fassoun té fusta de bon porter no ho dubta ningú, i al camp del Bigues va tornar a demostrar perquè l'equip és el segon menys golejat. El porter del CF Les Franqueses va aturar totes les ocasions que va tenir el Bigues: un xut de lluny d'en Sergi al minut 32, un altre xut de lluny d'en Javier al 41, que va treure amb el puny, i un remat fluix, també d'en Javier, a la sortida d'un córner, al 44. Entremig l'Àlex va demostrar la seva condició de killer recuperant una pilota a camp contrari, escapant-se per la banda dreta i cruant la pilota lluny de l'abast del porter Bernat.

L'Àlex pressiona per no deixar que el capità del Bigues, en Sergi, s'escapi per la banda (Fotografia: ESTHER MAS)
En l'últim quart el Bigues ja sí que es va donar per vençut, no va crear ocasions i va encaixar dos gols més, un del José i un altre de l'Ibra, que podien haver estat tres si un xut de falta de l'Ibra, tot just començar, no s'hagués estavellat al travesser.