dilluns, 5 de febrer del 2018

L’Esport Club suma la primera victòria de l’era Solivelles

L'Ascó neutralitza el gol inicial de Kilian però Samu marca el gol de la victòria al minut 85
EL 9 NOU

Després de sis jornades, l'Esport Club Granollers va tornar a guanyar un partit. Havia guanyat per últim cop a l'Hospitalet per 2 gols a 1, a mitjan novembre, i va repetir resultat aquest diumenge, davant l'Ascó, en la que era la primera victòria de José Solivelles com a tècnic granollerí. L'equip de Solivelles suma així quatre punts dels últims sis possibles al camp del carrer Girona just abans d'afrontar un altre transcendental partit a casa, contra el Castelldefels –rival també de la part baixa de la classificació.
L'Esport Club va sortir amb força i va dominar fins que Kilian va marcar l'1 a 0 amb un xut creuat des de la frontal. Arran del gol el partit es va equilibrar, amb el joc focalitzat majoritàriament al mig del camp i sense gaires arribades a les àrees. L'Ascó va tenir dues aproximacions a l'àrea granollerina sense conseqüències i la més clara de l'Esport Club la va tenir Eloi Zamorano amb un xut que es va estavellar al pal.
REACCIÓ IMMEDIATA DESPRÉS DE L'EMPAT
A la segona part l'Esport Club va tornar a sortir amb més empenta i Narcís Barrera va perdonar el 2-0 quan va enviar fora un remat de cap quan estava tot sol al segon pal. Aquest error va esperonar l'Ascó, que va començar a apropar-se als dominis de Santaló mitjançant pilotes a l'àrea mentre l'Esport Club travessava els seus pitjors minuts sense trobar sortides de pilota clares.

L'estirada del porter de l'Esport Club Granollers Carles Santaló no va evitar que Dani marqués l'empat en un gran xut (Fotografia: TONI TORRILLAS)
A un quart d'hora del final semblava que l'Esport Club es treia la pressió del damunt i començava a controlar de nou la possessió quan en una jugada aïllada Dani va empatar amb un gran xut. L'equip de Solivelles no es va enfonsar, Samu va fer el 2-1 en aprofitar una bona centrada de Víctor Díaz. Després, Samu i Narcís van tenir ocasions per marcar el tercer.


Publicat el 29 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada