dilluns, 5 de febrer del 2018

Joan Cañellas torna de Croàcia amb l’or que li faltava

El jugador del Fraikin BM Granollers Adrià Figueras debuta amb la Selecció per la porta gran
EL 9 NOU

Joan Cañellas ja té la medalla que li faltava en un Campionat d'Europa; la d'or. Diumenge, Zagreb va ser l'escenari on el palauenc va aconseguir la medalla que li faltava després d'haver aconseguit la de bronze en l'europeu de Dinamarca 2014 i la de plata en l'europeu de Polònia de 2016. 
Cañellas, juntament amb el jugador del Fraikin BM Granollers Adrià Figueras, l'exjugador granollerí –ara al Fènix Toulouse– Ferran Solé i el granollerí Toni Garcia –exentrenador del Fraikin BM Granollers i actualment segon entrenador de la Selecció espanyola– confirmen així el camí ascendent de l'handbol espanyol d'àmbit continental, que ha estat al podi als tres últims europeus, pujant cada vegada un graó fins a arribar al més alt.
UNA DE CADA
Joan Cañellas havia aconseguit el bronze a l'Europeu de Dinamarca 2014 i la plata al de Polònia 2016. Ara, la d'or a Croàcia
L'actual jugador del Vardar macedoni, amb qui el palauenc va aconseguir la seva primera Champions, compta, doncs, amb cinc medalles com a jugador de la Selecció espanyola: un bronze –Suècia 2011– i un or –Espanya 2013– en Campionats del Món i un bronze –Dinamarca 2014–, una plata –Polònia 2016– i la d'or aconseguida a Croàcia enguany. Per Figueras, Solé i Garcia l'aconseguida aquest diumenge és la seva primera medalla amb la Selecció absoluta d'handbol.
Divendres la Selecció espanyola es va classificar per la final després de vèncer la potent Selecció de França per 23 a 27 i diumenge es va imposar en la final a Suècia (29-23), que havia guanyat contra Dinamarca (34-35) després d'una pròrroga.

El jugador de Santa Maria de Palautordera celebra amb la seva dona i la seva filla la classificació per a la final, divendres després de vèncer contra França (Fotografia: @JoanCanellas)

Publicat el 29 de gener de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada