divendres, 15 de desembre del 2017

La precipitació per remuntar li passa factura al Bigues

L'equip de Xiqui Carmona es precipita en atac quan intenta reaccionar al 4-2 advers

El CHP Bigues i Riells va perdre dissabte, contra el Cerdanyola Club Hockey (6-3) en un partit que es va disputar al pavelló municipal de la Garriga per les obres que s'estan fent al pavelló de l'equip del Vallès Occidental. L'equip que entrena Xiqui Carmona va fer un bon inici de partit i va posar-se per dues vegades davant al marcador però el Cerdanyola sempre hi va reaccionar i, a la segona part, quan es va posar per davant, va ser el Bigues i Riells l'equip que no va reaccionar.
Aquesta derrota deixa l'equip de Carmona en la 10a posició amb vuit punts, a quatre de les posicions que donen accés a participar en la propera edició de la Copa de la Reina –hi participen els vuit primers classificats al final de la primera volta de la competició– quan queden cinc jornades pel final d'aquesta primera volta.

La jugadora del CHP Bigues i Riells Sara Cristòfol condueix una jugada d'atac en una acció de la primera part (Fotografia: MIQUEL CAMP)
El Bigues i Riells va fer un bon inici de partit, dominant i jugant amb criteri, tot i que els gols es van fer esperar fins al minut 12; després d'una bona jugada col·lectiva la pilota li va arribar a Marta Borràs –en l'acta, però, els àrbitres atorguen el gol a Sara Cristòfol– que va superar la portera del Cerdanyola amb un xut creuat. L'alegria va durar poc perquè Laia Pera va empatar un minut després. El Bigues es va tornar a avançar amb un bon remat de Gemma Camp però, tal com havia passat minuts abans, el Cerdanyola va empatar al límit del descans.
PRECIPITACIÓ EN ATAC
Tot el que havia fet bé el Bigues a la primera part li va sortir del revés a la segona, i més accentuat encara quan van encaixar el 3-2. Arran d'aquest gol a l'equip li van sorgir les presses per aconseguir l'empat i aquest excés de ganes es va convertir en pèrdues de pilota en atac i opcions d'atac que el Cerdanyola no va desaprofitar. Poc després del 3-2 va arribar el 4-2, i cap a les acaballes del partit el Cerdanyola ho va rematar amb el 5-2 i el 6-2 abans que Borràs fes el 6-3 definitiu.
Dissabte vinent les de Carmona rebran el Reus Deportiu –penúltim classificat– en una bona oportunitat de sumar tres punts i apropar-se a la vuitena posició.

Publicat l'11 de desembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)