divendres, 15 de desembre del 2017

La defensa, clau en la victòria del KH-7 a Sant Joan Despí

Els de Sergio Pozo sumen la novena victòria de la temporada i es mantenen cinquens
EL 9 NOU

El KH-7 BM Granollers es manté en la cinquena posició, a un punt del BM La Roca, després de vèncer a la pista del Sant Joan Despí per 26 a 29. L'equip de Sergio Pozo va fer un gran inici de partit però va veure com els del Baix Llobregat capgiraven el marcador en arribar al descans aprofitant una fase d'errors en atac dels granollerins. A la segona, el KH-7 va tornar a sortir amb força i, corregint errors de la primera, va aconseguir dominar el marcador i el ritme del partit per acabar enduent-se la novena victòria de la temporada.
Els de Pozo van sortir amb molta intensitat defensiva i això els va permetre córrer al contraatac, una de les seves millors armes. D'aquesta manera es van posar ràpidament per davant al marcador amb diferències que ràpidament van arribar als quatre gols, i amb una màxima diferència de cinc (3-8) després de quatre contraatacs consecutius. El tècnic del Sant Joan Despí va demanar temps mort i l'equip va ajustar millor les dinàmiques ofensives. Això i un augment de les pèrdues de pilota en atac dels granollerins va permetre els locals igualar i capgirar el marcador en arribar al descans.

El porter del KH-7 BM Granollers Pol Gavañach intenta aturar un llançament de vaselina d'Oriol Ezquerra (Fotografia: JORDI TERRÓN)
A la segona part el KH-7 va tornar a sortir molt intens defensivament i va aconseguir minimitzar les pèrdues en les jugades d'atac. Així, els de Pozo van aconseguir manar al marcador de nou, sempre amb avantatges d'entre dos i tres gols que els van permetre arribar al final amb certa tranquil·litat.