dimarts, 7 de novembre del 2017

El Recanvis Gaudí Mollet no té pietat del cuer

Els d'Àlex Terés deixen el partit sentenciat abans del descans

El Recanvis Gaudí CB Mollet va sumar la cinquena victòria de la temporada davant el cuer, el MoraBanc Andorra B, en vèncer amb claredat per 89 a 60. L'equip d'Àlex Terés, malgrat les baixes per lesió de Ramon Espuña –intervingut dijous d'una lesió al peu–, Marc Torres i Lluís Curto, van ser molt superiors a un Andorra B que, a més, es va desplaçar amb molt poca banqueta.
L'equip molletà va estar molt encertat en el tir exterior –12 triples per només 5 dels andorrans– i va aprofitar la manca d'efectius de l'Andorra B en la direcció de joc per fer una defensa molt intensa que va acabar provocant nombroses pèrdues de pilota dels andorrans.
Els de Terés van arribar al descans amb el partit pràcticament decidit i només al tercer quart es va veure un joc igualat gràcies a algunes variants defensives plantejades per l'Andorra B. El marge, però, era insalvable i l'equip andorrà es va rendir al darrer quart.

Publicat el 6 de novembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental