dimarts, 7 de novembre del 2017

El Granollers suma la seva tercera victòria

Els de Manel Blanco controlen el ritme del partit i el marcador

El CB Granollers va sumar, contra l'Esportxtothom Bàsquet Sama Vilanova, la tercera victòria de la temporada. L'equip de Manel Blanco es va imposar per 71 a 65 en un partit en què van dominar el ritme del joc i el marcador.
El bon inici va marcar la pauta, amb uns granollerins que al minut quatre ja guanyaven 10-2 i que podien haver-ho fet de més si no haguessin fallat alguna cistella fàcil. En alguns moments d'inspiració en el tir exterior el Vilanova va arribar a posar-se a dos punts (19-17) quan havia arribat a perdre d'onze (15-4), però els granollerins mai van perdre la iniciativa. Al segon quart el Vilanova va arribar a empatar a 24 amb un parcial d'inici de 0-4 però ràpidament els de Blanco es van tornar a escapar, i van arribar al descans amb 14 punts de marge.

El pivot granollerí Gio Layana intenta llançar a cistella bloquejat per un rival (Fotografia: MERITXELL SOLER)
A la segona part als granollerins els va costar més atacar però van saber jugar amb l'avantatge i als últims minuts no es van deixar sorprendre.

Publicat el 6 de novembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)