divendres, 27 d’octubre del 2017

Reacció a temps

Potser mirar la classificació abans de començar el partit al camp de l'OAR Vic -l'equip vigatà havia perdut els tres partits jugats- no va ser de massa ajuda per un CF Les Franqueses que venia de guanyar-los tots tres. Els nanos que entrena en Diego es van veure sorpresos durant una primera meitat de poc encert per un OAR Vic que es va avançar amb dos gols, però per sort, van reaccionar a temps per acabar imposant la seva superioritat i, així, sumar la quarta victòria seguida.

En Miki lluita una pilota a prop de l'àrea de l'OAR Vic (Fotografia: TERE MANZANO)
Al primer quart els nois de Les Franqueses van crear ocasions, algunes amb perill, i d'altres sense acabar d'anar enlloc per culpa de les imprecisions que van cometre. L'Àlex ho va intentar de cap, l'Íker amb un xut de lluny que va aturar en Xavier -porter de l'OAR-, en Miki amb un altre xut de lluny que a en Xavier li va costar refusar i que en Bruga va estar a punt d'aprofitar o l'Ibra amb un remat que va anar al pal i que després l'Àlex va enviar fora... Tot això van ser ocasions de gol que els nanos d'en Diego no van saber materialitzar mentre el més perillós dels vigatans va ser un xut d'en Martí que va refusar a córner en Fassoun.
No era habitual veure 15 minuts sense gols en un equip tant ofensiu, i menys ho va ser veure com l'OAR Vic començava marcant al segon quart. Tot i semblar que els nanos sortien amb una mica més d'intensitat, un xic de mala fortuna va acompanyar l'equip d'en Diego a l'hora d'encaixar el primer gol; en Miki va tallar una pilota però la pilota va anar a parar-li a peus dels vigatans, que van provar un xut llunyà que va arribar a tocar en José -Barroso-. La pilota però, va quedar morta i en Toni va marcar l'1-0. I una nova pèrdua, un minut després, va permetre en Toni escapar-se sol i superar de nou en José amb un xut per dalt. Tres minuts de desconcert havien suposat dos gols en contra però l'equip va reaccionar bé i va començar a crear ocasions de perill; un xut d'en Miki massa alt, un de l'Ibra a centrada d'en Pau que va aturar en Xavier i una doble ocasió de l'Àlex van ser el preludi del 2-1, marcat per l'Ibra -tot i que a l'acta posa que el va marcar l'Íker-. El mateix Ibra va tenir una nova ocasió abans del descans però la pilota va sortir fora.

A la primera part els jugadors de l'OAR Vic van crear més perill que no pas a la segona (Fotografia: TERE MANZANO)
REMUNTADA EXPRESS
La sortida al camp després del descans va ser totalment diferent a la sortida al camp en l'inici del partit; els nanos del Diego van sortir amb molta empenta i ben aviat van empatar i capgirar el marcador. En Xavier va aturar el primer xut de perill de l'Ibra però no va poder aturar-li el segon, que va entrar per la part alta de la porteria després de rebre una passada llarga del José -Cabrera-. L'empat era un fet tot just començar però l'OAR va poder posar-se de nou per davant en un xut de falta que va treure en José. Un ensurt que va quedar en un no res en la jugada següent, quan en Pau va escapar-se per la banda i va provar un xut que va superar en Xavier per dalt. I sense temps de reacció, l'OAR va veure com en José -Cabrera- marcava el 2-4 amb una bonica vaselina. En Toni va provar de fer un hat trick però en José -Barroso- li va aturar el xut, dos minuts després del 2-4 i en la jugada següent l'Íker va marcar el 2-5 que començava a aclarir el panorama. El joc del Les Franqueses ja havia passat a ser el de sempre, de toc i toc, dominant el joc i arraconant el rival. I així, abans del final del quart, va arribar un golàs per l'escaire d'en Bruga.

L'Ibra va tornar a ser un dels jugadors més actius en atac i va aconseguir dos gols (Fotografia: TERE MANZANO)
La fluïdesa ofensiva del tercer quart però, va desaparèixer en l'últim quart, amb menys ocasions tot i arrodonir la victòria. En Fassoun va haver de refusar un xut de falta molt perillós de l'OAR i va veure com els vigatans enviaven directament fora una clara ocasió al contraatac. Cap a les acaballes del partit en Bruga va recuperar la pilota al mig del camp i va escapar-se tot sol cap a porteria per marcar el definitiu 2-7. Abans d'acabar, en Xavier va aturar un xut de l'Àlex i en Fassoun va aturar l'última ocasió del partit.

Els protagonistes *

* Els dos primers gols del CF Les Franqueses, segons l'acta arbitral, no coincideixen amb els autors reals dels gols.