divendres, 27 d’octubre del 2017

El KH-7 encadena tres derrotes

L'equip de Robert Cuesta perd per culpa d'un mal inici de segona meitat

El KH-7 BM Granollers va encadenar la tercera derrota seguida a la lliga després de perdre a la pista del Godoy Maceira BM Porriño per un clar 29 a 21. L'equip de Robert Cuesta va anar sempre a remolc al marcador, tot i que durant la primera meitat les diferències mai van ser preocupants. El mal inici de la segona meitat va pesar massa en un equip que, a partir del minut 10 de la represa ja només va poder lluitar per dignificar la derrota final.
El Porriño sempre va anar al davant gràcies a l'efectivitat de l'extrem Sara Gil –màxima golejadora del partit amb nou gols– i la central Cecilia Cacheda. El primer moment difícil per les de Cuesta, a mitjans de la primera meitat, el van resoldre bé amb una Mireia Torras que va dirigir molt bé les accions ofensives i va trobar forats per arribar sis metres i marcar. Als últims minuts de la primera meitat però el Porriño va aconseguir ampliar de nou l'avantatge fins al 15-12 amb què es va arribar al descans.

La jugadora del KH-7 BM Granollers Judith Vizuete intenta aturar una acció d'atac del Godoy Maceira BM Porriño (Fotografia: RICARDO GROBAS / FARO DE VIGO)
A l'inici de la segona part però, les granollerines van cometre un seguit d'errades que, acompanyades de desajustos defensius, van permetre el Porriño fer un parcial de 7-2 que va servir per trencar definitivament el partit.
L'efectivitat en atac del Porriño va portar l'equip a una màxima diferència de deu gols que el KH-7 va aconseguir retallar a vuit al final del partit.

Publicat el 23 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)