divendres, 9 de juny del 2017

L’eficàcia del Parets elimina un voluntariós Montmeló

Els de David Parra encarrilen l'eliminatòria a la primera part amb dos gols

El Parets va demostrar la seva superior categoria –campió del grup 9 de Tercera Catalana– davant el Montmelócampió del grup 9 de Quarta Catalana–, bàsicament per la seva major eficàcia de cara a porteria. El Montmeló, que havia eliminat el Calella (4-1) a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya i a la Batllòria en la segona, en la tanda de penals, queda eliminat a la tercera ronda, mentre que el Parets seguirà endavant.
Un gol de falta directa de Litus va posar per davant un Parets que va ampliar el marcador a la mitja hora de joc gràcies a un gol del seu pitxitxi, Fran González, que va rebre al vèrtex de l'àrea i va anar escapolint-se de tres defenses per acabar marcant –el Montmeló va reclamar que un jugador seu estava al terra i ningú va aturar el joc–. Tres minuts després el paretà Morales va etzibar un cop de colze al coll del montmeloní Dani però l'àrbitre no ho va veure, i el partit va arribar al descans amb un solitari xut del Montmeló, d'Hidalgo, per damunt del travesser.

El jugador del Montmeló Daniel Martínez controla i intenta escapar-se per velocitat en una jugada de la primera meitat (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
Tot just començar la segona part l'àrbitre va xiular un rigorós penal favorable al Parets, que Litus va transformar en el 0 a 3. El ball de canvis d'uns i altres, i un Parets que, amb el marcador a favor, jugava al ralentí, van anar apagant un partit que es va despertar al minut 72 gràcies a un golàs d'Emilio –gran xut amb rosca des de fora de l'àrea que va tocar el pal i va entrar–. L'alegria local, però, va durar dos minuts, els que va trigar Alba a marcar el definitiu 1 a 4, en rebre i definir dins l'àrea petita.

El Sabadellenca-Cardedeu, suspès pels insults de l'afició local a l'àrbitre

L'àrbitre va donar per acabat abans d'hora el partit que enfrontava el Sabadellenca i el Cardedeu pels insults i els llançaments de begudes que va rebre per part de l'afició local just després del gol del Cardedeu, al minut 55. L'afició local va protestar que la centrada que va rematar Verdaguer a gol havia estat des de fora el camp. Fins aquell moment el Sabadellenca havia estat superior, amb tres gols a la primera mitja hora de partit.

Publicat el 5 de juny de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)