dijous, 1 de juny del 2017

Derrota contra les campiones

El KH-7 aguanta fins al descans però en la represa no pot seguir el ritme de l'Atlético Guardés

El KH-7 BM Granollers va acabar la temporada amb una derrota amb qui es va acabar proclamant campió de lliga: el Mecalia Atlético Guardés. L'equip gallec havia deixat fora de la Copa de la Reina a l'equip de José Luis Villanueva, al partit de quarts de final amb un gol de falta directa amb el temps exhaurit i s'havia imposat, al partit d'anada al Palau d'Esports per 20 a 22, i dissabte va repetir resultat. Una victòria que el va proclamar campió per primera vegada a la història. L'equip granollerí, amb les baixes de Laura Steinbach, Sara Galamba i Jèssica Bonilla, va dominar durant gairebé tota la primera meitat però a l'inici de la segona el Guardés va decantar el partit del seu cantó.
Tot i que amb avantatges mínims, l'equip de Villanueva va ser qui va dominar el marcador durant la primera meitat. Kaba Gassama i Paulina Buforn van donar els primers avantatges a les granollerins mentre África Sempere es carregava la responsabilitat ofensiva del Guardés a l'esquena. Seus van ser els cinc primers gols del seu equip, que posaven el Guardés amb un 5-3 a favor, contrarestat per tres gols consecutius de Judith Vizuete, que tornaven a posar el KH-7 per davant (5-6). Els avantatges mínims a favor del KH-7 es van mantenir fins el 9-11 aconseguit per Anna Pi. Després el Guardés va fer un parcial de 6-0 que el va posar quatre gols amunt (15-11), diferència que el KH-7 va reduir amb gols d'Ona Vegué i Buforn.
En tornar del descans, però, les granollerines van estar més de 10 minuts sense marcar i això ho va aprofitar l'equip gallec per fer una estirada al marcador que ja no va tenir resposta per part de les de Villanueva.
DEBUTA LA JUGADORA JUVENIL MARIA MURILLO
La jugadora juvenil Maria Murillo, que va debutar amb el primer equip, va ser l'encarregada d'estrenar el marcador granollerí a la segona meitat amb el 18-14 i va ser l'encarregada de tancar el marcador amb el 28-20 final.

Publicat el 29 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)