dijous, 4 de maig del 2017

Marc Masip, artífex de la victòria del Mollet davant un Andorra excessivament dur

Després de trencar una ratxa de cinc derrotes seguides el Mollet afrontava el partit contra l'Andorra –segon classificat– amb aires renovats. L'Andorra arribava a Mollet amb la idea de retallar distància respecte al líder Horta, però va oferir més trompades i joc subterrani que joc amb pilota. Els molletans es van sobreposar a aquest joc dur, i a una expulsió injusta al minut 35, per aconseguir la victòria de la mà d'un inspiradíssim Marc Masip, que va marcar el primer gol i va fer la jugada i l'assistència del segon.
L'Andorra va començar el partit intimidant, amb un dels centrals –Àlex Sánchez– que va repartir puntades i cops de colze a Masip i Antonio i amb un àrbitre que se'n va desentendre totalment mentre penalitzava qualsevol falta del Mollet –quatre targetes grogues als primers 35 minuts, dues de les quals van suposar l'expulsió d'Antonio–. El partit tenia de tot menys ocasions de gol –només una de clara per l'Andorra en què Pedrós no va encertar a rematar dins l'àrea– fins que, a l'últim minut, Jandro va recuperar una pilota al mig del camp, la va fer arribar a Masip i aquest, mig caient, va superar el porter andorrà per baix.

El jugador del Mollet Sergio Navarro segueix de prop la progressió ofensiva d'Albert Moñino de l'Andorra (Fotografia: JOAN TURA)
Al quart d'hora de la represa Masip va lluitar una pilota al límit de la línia de banda, se la va endur i va fer la passada de la mort perquè Castro sentenciés amb el 2 a 0. Just després, l'Andorra es va quedar amb 10 homes per l'expulsió de Martínez i, en igualtat numèrica, les ocasions d'uns i altres no van comportar perill excessiu, amb rematades desviades o aturades per Flores o Pol.

Publicat l'1 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)