dijous, 4 de maig del 2017

El Recanvis Gaudí tanca la fase regular amb una victòria contundent

Els homes d'Àlex Terés jugaran la propera setmana la final a quatre

El Recanvis Gaudí CB Mollet va acabar la fase regular de la lliga de la millor manera possible, amb una victòria clara (62-84) contra el Physic CB Igualada –la cinquena seguida–, que li permet acabar com a primer de grup, amb 22 victòries i només 4 derrotes, a dues del CB Pardinyes Lleida, segon classificat.
L'equip entrenat per Àlex Terés es va endur els quatre parcials, i va encarrilar la victòria al segon quart, amb un parcial de 14-25 que els va permetre arribar al descans amb 14 punts d'avantatge. L'encert en el tir exterior –7 triples de 15– i en els tirs lliures –en va convertir 27 dels 35 de què va disposar– van ser dues de les claus de la victòria.
La propera setmana, els molletans jugaran una final a quatre en què també hi seran el Pardinyes, el Martorell-Solvin –primer del grup A– i el Flanigan Calvià –segon del grup A–, organitzador i rival dels molletans en el primer partit de dissabte. Diumenge, com a vencedor o perdedor, jugaran un segon partit, per decidir les posicions finals –de primer a quart– de cara a les fases d'ascens.

Publicat l'1 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)