dijous, 11 de maig del 2017

El Mollet perdona un Avià amb 10 homes i cedeix un empat

El Mollet va cedir un agre empat al camp d'un Avià que va acabar el partit amb 10 homes i que va salvar un punt gràcies a un penal a 10 minuts del final. Els molletans, que van reclamar un penal a Chipi en l'última jugada del partit que l'àrbitre no va concedir, van disposar de dos clars contraatacs –amb empat a dos al marcador– per acabar guanyant, però els va mancar encert en la definició. Amb aquest empat els de David Ortiz ara són setens amb 46 punts.
El Mollet es va trobar amb un gol en contra tot just començar el partit; Antonio va rebre una pilota llarga dins l'àrea i després d'un bon control va superar Roger amb un xut creuat. Aquest gol i una altra clara ocasió de gol de l'Avià –de Poveda–, que va refusar Roger, van ser les úniques jugades destacades d'una primera meitat amb molt poc futbol.

El jugador de l'Avià Antonio Hernández creua la pilota per sota les cames del porter Roger Garcia per fer el primer gol del partit (Fotografia: JOAN TURA)
A la segona part, amb el vent a favor, el Mollet va començar a crear perill; Jandro va avisar al minut 51 però Solanich li va refusar el xut, i al 56 va arribar l'empat, obra de Llobet, en aprofitar el refús del porter local en una falta xutada per Chipi. Dos minuts després el Mollet va marcar l'1 a 2 en un garbuix de cames a la sortida d'una falta. L'expulsió de Guijarro posava les coses encara més de cara però l'Avià va aprofitar un penal comès pels molletans per empatar.

Publicat el 8 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)