divendres, 6 de gener del 2017

Ambient gèlid i ànims glaçats per acabar l'any

L'últim partit de l'any 2016, al camp del Vic-Riuprimer, va ser una autèntica trampa, en un camp molt petit -i de gespa natural al qual no estan acostumats els jugadors granollerins- i amb una àrbitra que va escombrar cap a casa. Va ser un partit en què, tot i els condicionants, els nanos de l'Esport Club van començar guanyant i van dominar durant molta estona, però quan els vigatans es van posar per davant es van desinflar i van acabar lluitant però sense premi.
Tot i el fred inicial, el partit va començar molt bé pels granollerins, amb una primera aturada d'en Max i una primera jugada d'atac per la banda d'en Cifu, que va aconseguir marcar el 0-1 tot i ser perseguit per diversos defensors del Vic. El primer quart va acabar amb una gran jugada de perill dels locals que va en Marc, des de la mateixa línia de gol, va evitar que es transformés en el gol de l'empat.
El segon quart va començar mogut; primer el Vic va empatar amb un gol de l'Eloi, que va fer un xut alt que en Max, tot i estirar-se tant com va poder, no va aconseguir aturar. I després per l'1 a 2 que va marcar en Guillem. En Xavi es va escapar per velocitat i va fer un xut que va refusar el porter local, però en Guillem, atent, va aprofitar el refús per marcar. El joc va seguir animat i, dos minuts més tard, va arribar un altre empat, aquest cop a la sortida d'un córner. Però el Granollers va aconseguir avançar-se de nou abans del descans gràcies a un altre gol d'en Guillem, que va rebre una passada de lateral a lateral i va marcar amb un xut llarg i alt.

En Marc pressiona la sortida de pilota dels jugadors del Vic Riuprimer (Fotografia: OLGA PARRA)
COMPORTAMENT POC ESPORTIU DEL VIC I DESÀNIM FINAL
Al començament del tercer quart el Vic va aconseguir empatar una altra vegada; els nois de l'Alberto van perdre una pilota al mig del camp i en Pau Galobardes ho va aprofitar per escapar-se i marcar. Cada vegada es veia millor joc, per part de tots dos equips i les ocasions van seguir arribant. Però també la polèmica. En Raúl va provar sort amb un xut de fora l'àrea que va sortir desviat i després en David va connectar molt bé amb la pujada d'en Cifu, però aquest va anar pel terra sense que l'àrbitra xiulés la falta. Amb això encara a la retina va arribar una altra jugada polèmica; en Pau va enganxar una pilota al mig del camp i la va engaltar amb força. La pilota va tocar el travesser i després va botar damunt la línia però l'àrbitra no va concedir el gol.
Al primer minut de l'últim quart va seguir la polèmica, amb una falta inexistent contra el Granollers que va acabar precedint el 4-3. El xut de la falta va anar al pal, el posterior refús el va tornar a refusar en Max però aquest segon refúsPau Galobardes per fer el 4-3. Aquest gol va desinflar els ànims dels granollerins, que van veure com en Max es convertia més en protagonista que no pas els jugadors d'atac. I per acabar-ho d'arrodonir, en una nova falta sobre en Marc no assenyalada, el Vic va marcar el 5-3 mentre en Marc seguia estès al terra.
el va aprofitar en
Sens dubte una acció totalment antiesportiva que no s'hauria de permetre en partits de futbol formatiu.
L'equip va acabar l'any lluitant com sempre, enfangat fins al coll i sense premi a tant esforç. Però ho seguirà provant al 2017.

Els protagonistes

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada