dijous, 15 de desembre del 2016

Carlos Viver serà l’entrenador de la Selecció catalana

Catalunya s'enfrontarà a Qatar al pavelló del carrer Girona
EL 9 NOU/Xavi Mas

La Federació Catalana d'Handbol va fer oficial aquesta setmana que el pavelló del carrer Girona serà la seu, els dies 21 i 22 de desembre, de la novena edició de la Copa de les Nacions d'handbol femení i del partit que enfrontarà a la Selecció catalana absoluta –que no jugava un partit oficial des de 2009 contra Egipte– amb la de Qatar. En aquest partit, que servirà per commemorar el 75è aniversari de la Federació Catalana, s'hi podrà veure per primera vegada Carlos Viver com a seleccionador català, mentre que a l'altra banqueta s'hi podrà veure un altre entrenador català: Valero Rivera.
Aquesta serà la primera vegada que es podrà veure un partit d'handbol al pavelló del carrer Girona –a banda dels partits que s'hi disputen des de fa tres anys per la Granollers Cup–, tradicionalment dedicat al bàsquet.

Carlos Viver dirigirà a la Selecció de Catalunya el proper 22 de desembre (Fotografia: TONI TORRILLAS)
"És una molt bona notícia que la Selecció de Catalunya torni a jugar un partit perquè feia anys que no jugava", va dir Viver després del partit de diumenge contra el Guadalajara. "És un premi pels jugadors que vinguin, que seran de diversos equips i de diverses lligues, i per mi serà un orgull ser-ne el seleccionador", va afegir. Tot i que la llista de convocats encara no s'ha fet oficial, Viver sí que va avançar que el cos tècnic estarà format per gent de Granollers o que ha passat o sortit de Granollers i que serà una selecció "bonica de veure i amb força nivell", va afirmar.

Publicat el 12 de desembre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada