dimarts, 25 d’octubre de 2016

Nova ensopegada del KH-7

L'equip de José Luis Villanueva, molt castigat pels àrbitres, continua sense guanyar
Xavi Mas

Els qui van anar dissabte al Palau d'Esports, per veure primer el partit del Fraikin davant l'Ademar i després el partit del KH-7 davant l'Elche Mustang, segur que en aquest segon partit van tenir un déjà vu. Amb alguna excepció –arbitratge, bàsicament– tots dos partits es van complicar a la primera part de mala manera, i van quedar mig sentenciats en arribar al descans, i tots dos van tenir segones parts de ritme lent i exasperant –per part dels rivals, amb el marcador favorable– i amb un Granollers intentant-ho tot sense aconseguir gairebé res.
En el cas del KH-7, però, la derrota és més punyent perquè suposa la sisena consecutiva d'un equip que, en competició oficial, encara no sap què és guanyar.
El partit de les de José Luis Villanueva no va començar gens bé, encaixant un parcial de 0-4 i amb una exclusió –la primera de les set amb què els àrbitres les van castigar–, però es va saber recuperar i, malgrat dues exclusions més abans del primer quart d'hora de partit, l'equip va aconseguir eixugar diferències de mica en mica fins a arribar a empatar (9-9) al minut 16.
Paulina Buforn circula a doble pivot i rep la pilota per llançar sense oposició. Buforn va ser la màxima golejadora del partit (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
Els àrbitres, amb un criteri desigual a cantó i cantó, van continuar castigant la defensa granollerina –cinc exclusions a la primera part i set en total per tan sols una a l'Elche en tot el partit– i l'equip de Villanueva va veure com l'Elche Mustang, amb Ivet Musons i Laura Hernández com a jugadores més desequilibrants, s'escapaven al marcador aprofitant primer l'exclusió d'Anna Rojas i poc després la de Vizu. Així, l'equip alacantí va arribar a una màxima diferència de vuit gols (11-19) poc abans del descans.
MASSA DIFERÈNCIA PER RETALLAR
L'Elche, com l'Ademar, va alentir el joc tant com li van permetre els àrbitres, i va arribar a gaudir d'una màxima renda de 10 gols (14-24) al minut sis de la represa. Villanueva va ordenar defensa mixta sobre Musons, va utilitzar set jugadores en atac i va deixar la porteria buida i l'equip va aconseguir retallar distàncies fins al 23-27 –igual que havia fet el Fraikin– però l'ansietat va poder més que el cap i la diferència era massa àmplia.

Les protagonistes

Publicat el 24 d'octubre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada