dijous, 13 d’octubre del 2016

El Bellavista passa del dia a la nit en un minut fatídic

Kirian falla un penal al 87 i en la jugada següent el Roda fa l'1 a 2

El Bellavista es podia haver endut la victòria si Kirian de la Torre no hagués fallat un penal al minut 87 i, en canvi, just en la jugada següent el Roda va aconseguir el gol que li va donar la primera victòria de la temporada.
El Bellavista va dominar el joc durant la primera part –sortint bé des del darrere i treballant bé al mig del camp– però això no ho van saber traduir en gols; al minut 17 Kirian va estavellar un xut des de l'àrea petita al pal i la majoria d'ocasions van ser per arribades des de la banda i centrades a l'àrea amb poc encert rematador. El Roda, en canvi, va sortir més a la contra i va tenir un xut de falta i un xut llunyà com a úniques ocasions.

Un jugador del Bellavista intenta escapolir-se de la defensa d'un rival (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
A la segona va canviar la dinàmica, amb un Roda més incisiu i aprofitant les indecisions defensives locals. Fruit d'una d'aquestes badades va arribar el primer gol. El Bellavista va empatar a la sortida d'un córner i va tenir el 2-1 en un penal fallat per Kirian al minut 87. Casals va treure de porteria en llarg i Èric li va pispar la cartera a Iván Rodríguez per fer l'1-2.

Publicat el 10 d'octubre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)