dijous, 13 d’octubre del 2016

El Barça s’aprofita d’un CB Granollers amb moltes baixes

El CB Granollers no va tenir cap opció de victòria davant un Barça que en tot moment va demostrar ser superior a un equip molt minvat per les baixes –van jugar dues jugadores del sènior B i una júnior–. Amb un parcial de 0-13 de sortida l'equip blaugrana va encarrilar el partit i les granollerines, sempre a remolc, van penalitzar en excés els moments de desconnexió, amb un altre parcial d'1 a 14 al final del segon quart. A la segona part les de Josep Miquel Bossacoma van aguantar millor amb un tercer quart més equilibrat i un últim quart en què van aconseguir rebaixar distàncies abans de l'últim minut i mig.

Publicat el 10 d'octubre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)