dilluns, 2 de maig del 2016

Descol·locats

El partit contra el Parets va ser el clar exemple d'un partit en què, malgrat no jugar bé, es podia haver guanyat. L'equip semblava que arribava sempre tard a tot, un xic descol·locat o descentrat, i va haver de jugar a remolc des del primer quart. Va poder empatar en qualsevol dels tres quarts restants però no va tenir encert i al final ho va pagar encaixant un segon gol de contraatac.
El partit semblava que començava bé, amb una bona jugada de combinació de l'equip que va acabar amb un xut tovet que va aturar en Jan, el porter del Parets. Però lluny de donar continuïtat a aquesta bona jugada, l'equip es va perdre al mig del camp, amb passades que, o no arribaven a destí o no es controlaven bé i donaven opció de recuperació als nois del Parets. I així va ser com els locals van començar a avisar, sempre a la contra. Primer al minut sis, amb una pèrdua de pilota; el Parets la va passar ràpid cap endavant on en Dídac va encarar en Pol, que va aguantar bé i la va treure amb el peu. En la jugada següent, una nova pèrdua de pilota en defensa va permetre l'Izan regirar-se i provar un xut creuat que en Pol va refusar a córner. Del córner no s'en va derivar perill, però sí en la jugada següent, amb una nova pèrdua al mig del camp dels nois d'en Nico; en Dídac va tornar a quedar sol davant en Pol i, aquest cop, no va fallar, ajustant-la al pal dret de la porteria granollerina.
Al segon quart el Granollers va començar pressionant millor i al Parets li costava treure la pilota del seu camp, però les opcions d'atac van escassejar. La més perillosa va ser tot just començar, amb un teva-meva entre en Pau i l'Arnau; la centrada d'aquest va superar el porter Jan però no hi havia ningú al centre de l'àrea per rematar i sí un defensor del Parets que va allunyar el perill. I res més fins a l'últim minut, en què l'Arnau es va fabricar ell solet una opció de gol, amb un xut de fora l'àrea, que en Jan va refusar.
SENTÈNCIA A LA CONTRA I SENSE TEMPS PER REACCIONAR
El tercer quart va començar amb un bon ensurt; una bona rematada de l'Hugo, a boca de canó -novament per una badada defensiva- la va refusar en Pol. La pilota va anar al travesser i de nou en Pol la va haver d'allunyar. Els nois d'en Nico ho van provar amb xuts de lluny de Dani i Guillem -minuts tres i quatre- sense encert -van anar al lateral de la xarxa- i amb una bona jugada d'en Guillem, que després de retallar el seu defensor, va provar un xut que va refusar en Jan. Al final però, el tercer quart va acabar com havia començat, amb un contraatac del Parets en què l'Izan va provar una vaselina que en Pol va poder aturar.
L'ocasió més clara per empatar va ser a l'inici de l'últim quart. Al minut tres en Raúl va recuperar una pilota en línia defensiva, la va passar a l'Arnau, que va avançar i va obrir per la pujada d'en Marc per la banda. Aquest va provar el xut creuat, al pal curt, però en Jan, ben situat, la va refusar a córner. Després però, poca cosa més. El partit es va encallar al mig del camp, sense que cap dels dos equips aconseguís apropar-se a les àrees, fins que, a dos minuts del final el Granollers va desaprofitar una nova opció per empatar; va ser un xut de falta de l'Arnau que en Jan va refusar ben col·locat. Els d'en Nico semblava que apretaven per empatar, però en un ràpid contraatac del Parets l'Izan va fer el definitiu 2-0 i, sense pràcticament temps per treure de centre, es va acabar el partit.