dijous, 28 d’abril del 2016

Guty salva un punt pel Mollet al minut 93

El Mollet, que no guanya a casa des de la primera volta, va salvar un punt, in extremis, davant el Tona. El gol de Guty al minut 93 va salvar un punt després que el Tona aixequés l’1-0 també de Guty.
Els de David Ortiz es van avançar, passat el quart d’hora de la primera meitat –Jandro va fer una bona centrada que Guty va rematar tot sol– i el Tona va empatar a la mitja hora amb una bona rematada de Mendo a l’escaire. Baruc, de falta, va poder fer l’1-2 i Arqués, amb un xut creuat, el 2-1 abans del descans.

Disputa per una pilota en una acció de la primera meitat (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
A la segona part, després d’un xut al pal de cada equip, Pla va fer l’1-2 per al Tona en rematar al segon pal una centrada d’Eloi i quan tot semblava abocat a la derrota molletana Guty va tornar a marcar, també en una falta, aprofitant que Fran es va quedar a mitja sortida.

Publicat el 25 d'abril de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)