dimecres, 13 d’abril del 2016

Clara Maspons salva els mobles per un Granollers irregular (46-40)

Vuit punts pràcticament consecutius de Clara Maspons als últims cinc minuts de partit van permetre al CB Granollers sumar una nova victòria (46-40) i continuar encapçalant el grup de la fase de permanència. Amb l'objectiu de la salvació complert, les jugadores de Josep Miquel Bossacoma van jugar excessivament relaxades, van cometre molts errors en atac i això, en l'últim quart, va estar a punt de costar-los un ensurt. Les granollerines van dominar el marcador durant tot el partit però el Zamar 2000-Ploms la Salle Reus, que s'hi juga la permanència, sense fer res extraordinari, va capgirar el resultat amb tres triples pràcticament seguits (36-37). Una recuperació i cistella fàcil de Maspons va ser l'inici del parcial de 6-0 (42-37) que va assegurar la victòria.

Publicat l'11 d'abril de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)