divendres, 18 de març del 2016

Partit obert i amb alguna sorpresa

Esport Club Granollers i CF la Torreta van oferir un gran partit de futbol i es van repartir els punts, un resultat que, per la situació d'ambdós equips a la classificació, va deixar potser més satisfets als de la Torreta -que van tallar una ratxa de tres derrotes seguides- que no pas als granollerins -si més no als seguidors, més que no pas als nanos, que s'ho segueixen passant d'allò més bé al camp.
A l'equip d'en Nico es podria dir que li va faltar un punt de sort, sobretot als primers minuts de partit, en un parell d'ocasions que van acabar estampant-se al pal de la porteria rival. I totes dues les va protagonitzar en Marc, la primera al minut 2, amb un xut creuat a l'arrel del pal després d'una bona passada d'en Xavi, i la segona al minut 6 en rematar de cap una centrada des de la cantonada -l'Arnau també podria haver marcat en la jugada que va originar el córner, cedit pel porter Adrià. I, com són les coses en això del futbol, que del possible 1-0 es va passar al 0-1, en l'últim minut del primer quart; els granollerins van perdre la pilota al mig del camp i van permetre que en Pol Garcia avancés metres i marqués amb un xut ajustat al pal dret de la porteria granollerina.

En Marc, a punt de xutar, en la jugada que va acabar al pal de la porteria visitant (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Els nanos d'en Nico van seguir buscant el gol al segon quart i, al primer minut, en Guillem va avisar; va lluitar una pilota dividida amb el porter de la Torreta i, posteriorment, la pilota morta la va refusar la defensa visitant. El que no li havia sortit bé a l'Esport Club en la primera jugada del partit, va comportar el premi de l'empat al minut dos d'aquest segon quart; en Xavi va fer una bona conducció de la pilota per la banda dreta, la va obrir encara més a la dreta per en Marc i aquest, des de la línia de fons, va centrar-la enrere perquè en Gerard, arribant des del darrere, marqués l'1-1. En la jugada següent una altra bona passada en profunditat de l'Arnau per en Marc va acabar amb una nova centrada que en Guillem no va poder rematar amb precisió però, just després, una passada llarga i bombejada de la Torreta va superar en Raúl, com a últim defensor, i en Nil no va desaprofitar l'ocasió. Es va plantar sol davant d'en Pol i no va perdonar. Aquest gol va deixar els granollerins un xic tocats i la Torreta podria haver marcat algun altre gol en dues jugades seguides; la primera -un xut d'en Marc Larrea- va acabar en córner, ben defensada pel Xavi. El mateix Marc Larrea va centrar el córner, el refús li va tornar a ell i el seu xut amb rosca va anar al pal. Els granollerins no van acabar de refusar el perill i la pilota novament va anar al pal. L'ensurt però, va desaparèixer en la jugada següent, quan l'Arnau va recuperar una pilota al mig del camp, la va passar endavant, a l'espai, on va arribar en Marc, que va fer l'empat a 2. En Marc, que va obrir molt bé el camp per la dreta, va gaudir d'una nova ocasió de gol però el seu xut el va aturar el porter de la Torreta, i en l'última jugada abans del descans, una nova obertura de joc -aquest cop d'en Gerard cap en Guillem, a l'esquerra- va acabar amb un xut d'aquest últim, al lateral de la xarxa.

Amb aquest xut en Pol Garcia va superar en Pol Mayoral, en el que era el 0-1 (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
INTERCANVI DE PAPERS
Els jugadors s'havien merescut el descans després de dos primers quarts amb molta intensitat i ocasions. Tots dos equips van tornar amb ganes d'oferir més espectacle i ho van aconseguir, malgrat que ni uns ni altres van estar tan afortunats de cara al gol com a la primera part. El tercer quart va començar amb un xut de falta de l'Àngel que va aturar en Pol. Van ser uns primers minuts d'intercanvi d'atacs sense massa precisió, amb un xut de la Torreta -de l'Eduard- massa creuat, un xut del granollerí Dani al lateral de la xarxa o un xut de falta d'en Pau que va sortir massa alt. L'ocasió amb més perill va arribar al minut 7, amb un llançament de córner molt tancat d'en Dani que entre el porter Adrià i en Marc Larrea van tornar a refusar a córner. Després, la manca de punteria la van tenir en Pau des de lluny -per part granollerina- i en David i en Marc -per part de la Torreta.

En aquesta jugada de l'últim quart en Pau va dubtar si xutar o passar i va deixar en Pol i en Guillem en fora de joc (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
L'últim quart va començar amb una sorpresa en l'aliniació granollerina; en Nico va decidir posar el porter Pol com a davanter, canviant-li el lloc a l'Arnau, que es va posar sota els pals -i ho va fer prou bé en l'única ocasió en què va haver d'intervenir: un xut de falta d'en Marc que va aturar ben situat-. Aquest últim quart va començar amb una clara ocasió dels granollerins, en un xut d'en Pau que va rebotar a l'esquena d'un jugador rival i va obligar el porter Adrià a lluir-se. Van ser minuts de glòria pel porter de la Torreta, que també va fer una gran volada per aturar un bon xut d'en Gerard i va aturar una centrada de córner d'en Dani molt tancada. Els nanos d'en Nico van apretar com mai, dominant tot aquest quart, però no van estar encertats de cara a porteria.

Els protagonistes

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada