dimecres, 16 de desembre del 2015

El Terrassa s’endú una ‘maneta’

Un 'hat-trick' de Bauli, un golàs de Vila i l'oportunisme de Bilbao certifiquen el triomf
Eduard Batlles

Les baixes destacades de Cano, Zamorano i Burgos no van afectar un Granollers que es va adaptar al joc de toc del Terrassa i va aconseguir un marcador d'escàndol, 5 a 0. Bauli, amb dos gols en només un minut, va trencar els esquemes del Terrassa i, a la segona part, Vila, un altre cop Bauli –que va aconseguir el hat-trick– i Bilbao van tancar la golejada.
El Terrassa va sortir amb la mateixa idea de joc de sempre, tocar i tocar per esperar algun desajust defensiu del rival. En aquest context, el Granollers es va saber defensar sense concedir gaires ocasions al rival, i la més clara, la va aturar Ortega amb una bona estirada. Sense precipitar-se, el Granollers va esperar i els gols van arribar en pilotades llargues. En els dos primers, Bauli va guanyar la posició a Peña i va definir amb encert davant la sortida de Barragan.

Roger Martínez, molt actiu en el partit, prova una passada en un contraatac (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
Amb el 2 a 0 al marcador, el Terrassa va començar a jugar amb una línia defensiva de tres i el Granollers ho va aprofitar per fer el tercer. Vila va rebre sol a la frontal i va engaltar un fort xut que va entrar per la dreta del porter. Els visitants no van poder aturar la sagnia i 5 minuts després Bauli rematava de cap al fons de la xarxa per fer el 4 a 0. Pedro Bilbao va aprofitar una errada del porter per fer el 5 a 0 a plaer.
Amb la victòria, el Granollers es manté en la tercera posició amb 29 punts, a 7 del Prat, que continua líder.

Pedro Bilbao debuta amb gol
Pedro Bilbao, el dia de la seva presentació (Fotografia: RAMON FERRANDIS)

El nou fitxatge, Pedro Bilbao, va rubricar la victòria fent el 5 a 0. El jove jugador de 22 anys, provinent de l'Europa, va recuperar una pilota a la frontal de l'àrea, va fer un barret al porter i va rematar a porteria buida. Bilbao va entrar al minut 73 substituint Ferran Vila i només va necessitar 5 minuts per encetar el seu compte golejador. Bilbao és un jugador de banda ràpid amb molt bon un contra un i que, segons un dels tècnics de l'equip, Albert Garcia, aporta qualitats que l'equip no tenia.

Publicat el 14 de desembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)