dimarts, 22 de desembre del 2015

El CB Mollet tanca l’any com a líder

Els de Coma encarrilen el partit al tercer quart

El Recanvis Gaudí CB Mollet va tancar l'any 2015 com a líder en solitari del grup C després de vèncer (69-59), en un partit irregular, l'únic equip que encara no ha guanyat cap partit: el Menorca Talaiòtica CCE Sant Lluís. Els d'Àlex Coma, després de 12 jornades, encapçalen la classificació amb 11 victòries i una sola derrota, amb dues victòries de marge respecte al segon classificat, el CB Quart, i quatre sobre el tercer classificat, el CB Cornellà –té un partit pendent davant els menorquins.
El partit contra el cuer podia semblar propici per prendre-se'l amb un cert relaxament i, de fet, va començar molt fred; no va ser fins als últims minuts del primer quart que el Mollet va agafar un petit marge –gràcies a un parell de recuperacions de pilota– que els va permetre acabar el període amb vuit punts de marge. Als primers minuts del segon quart van aconseguir ampliar l'avantatge fins els 10 gols (30-20), moment en què un seguit d'errades en atac van permetre al Menorca apropar-se a només dos punts (30-28) amb un parcial de 0-8. Els de Coma van trencar aquest parcial amb una jugada individual del base Jonatan Seidi i, amb un triple de Marc Torres, van aconseguir mantenir els vuit punts de marge en arribar al descans.

Sergio Muñoz intenta tallar una passada del molletà Gerard Bas (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
Va ser després que el Menorca es va fondre; va cometre moltes errades en atac –mala selecció de tir i pèrdues de pilota– i el Mollet no ho va desaprofitar i va fer un joc ràpid que li va permetre trencar el partit abans de començar el darrer quart. Els molletans van arribar a guanyar de 19 punts (62-43) però es van relaxar abans d'hora i els menorquins es van posar a set punts (66-59), abans que un triple de Dani Tejada matés el partit.

Publicat el 21 de desembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)