dimarts, 22 de desembre del 2015

Derrota al fortí del líder

En els millors moments del Granollers, una errada de Font propicia el segon gol del Prat
Eduard Batlles

L'Esport Club Granollers va caure dissabte a casa del líder de la categoria per 2 gols a 0. El Prat va ser superior en els primers compassos del partit i en la primera jugada que va tenir va fer el primer gol, obra d'Ignacio. El Granollers va recuperar la iniciativa en els últims minuts de la primera meitat i sobretot durant bona part de la segona, però una passada defectuosa de Font la va aprofitar Jordi per fer el 2 a 0. El gran desplegament físic per aturar la potència del rival va ser una llosa difícil de superar pel Granollers, i Didi i Zamorano van haver de ser substituïts per molèsties físiques, cosa que va restar possibilitats per revolucionar el partit amb els canvis.
El matx va començar amb més intensitat de la que és habitual, i en els primers tres minuts es va passar d'un possible gol de Granollers a xut de Ricky, al primer gol del Prat. Rovira va veure la desmarcada de Nacho del Moral, que va guanyar-li l'esquena a Valls per fer una centrada que va rematar Ignacio que va arribar en velocitat al segon pal. Després del gol, el Prat va tenir moments de domini, però els vallesans no van precipitar-se i van saber aguantar en defensa. L'empat va estar molt a prop després d'una gran jugada de Bauli –titular aquest dissabte en detriment de Cano–, que va centrar la pilota cap a Didi, que tot sol va enviar el xut a fora. Font, arribant des de l'esquerra, també va tenir una molt bona ocasió que va marxar fora.
Ricky es llança en planxa per tallar una jugada d'atac del Prat (Fotografia: JOAN MANUEL RAMOS/L'ESPORTIU)
A la segona, el Granollers va començar tenint el domini de la possessió i combinant entre línies amb Roger Martínez, Ricky i Hector. En el minut 60, l'àrbitre no va xiular penal en una caiguda de Roger Martínez dins l'àrea molt protestada per la banqueta vallesana. El Granollers no va desistir, però quan semblava que l'empat estava més a prop, Font va fer una passada molt tova que Jordi va interceptar i amb un xut ras des de fora l'àrea va superar a Ortega per fer el 2 a 0. El cop anímic va costar de superar i Elhadji podria haver fet el 3 a 0 amb un xut que es va estavellar al travesser
"És un resultat agredolç, però marxem molt orgullosos del treball que hem fet i que fem cada setmana", va explicar un dels tècnics Víctor Vera després del partit. La derrota deixa el Granollers en quarta posició, empatat a 29 punts amb el Gavà. El proper partit serà el dia 3 de gener a casa contra l'Europa.

Els protagonistes

Publicat el 21 de desembre de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada